Costa Rica

13 nap

Induló árak a választott időpont és létszám függvényében

2 fő 1 szoba 599.000 Ft-tól/fő

A kalkulált ára tartalmazza

 • Budapest – San José retúr repülőjegy adókkal, illetékekkel
 • Utazás prémium légitársaságokkal, 20kg feladott poggyásszal, étkezésekkel, jó átszállási idővel
 • Autóbérlés biztosítással az ott tartózkodás teljes időtartamára
 • Igényes, jó elhelyezkedésű reggelis szállások a teljes utazás során
 • Lemondható utasbiztosítást, ami ideális ehhez az utazáshoz

Az utazás legkedvezőbb ára a választott utazási időszaktól és az utazók számától, életkorától (gyerek kedvezmény) függ.

Utazás Costa Ricára

A kiemelkedően gazdag flórával és faunával rendelkező Costa Rica hadsereg helyett a fenntartható ökoturizmusra költi a pénzügyi forrásait. Így az utazónak itt valóban lehetősége van jól szervezett keretek között “elveszni” az érintetlen esőerdőkben, a csodálatos nemzeti parkokban, meglátogatni vízeséseket, vulkánokat, állatmenhelyeket. A karibi és a csendes-óceáni partszakaszokon tanulhatunk szörfözni, megfigyelhetjük a teknősök és a bálnák vándorlását, vagy csak egyszerűen elnyújtózhatunk a varázslatos tengerpartokon.

Fakultatív programlehetőségek Costa Ricán

Costa Rica

 • A kalandvágyó és természetkedvelő utazók közkedvelt célpontja az ország. Rengeteg olyan programot kínál, ami az állatokhoz, természetjáráshoz kötődik, ugyanakkor mindezt csakis a fenntarthatóság jegyében. Részt vehetünk nemzeti parkokban kirándulásokon, vulkanikus fürdőzésen, drótkötélpályán csúszkálhatunk a lombkorona szintjén, és testközelből láthatunk állatokat (tukánok, coatik, majmok, kolibrik, lajhárok vannak mindenütt).

Costa Rica időjárása – mikor érdemes utazni?

Costa Rica egész évben trópusi klímával várja a látogatókat. Június és október között az ország egyes részein sok csapadék hullik, de többnyire heves, gyorsabb esőzésekkel kell számolni nyáron is. Ugyanakkor 30 fok körüli a hőmérséklet egész évben, és egy esőkabáttal kifejezetten élvezetes a trópusi esőben is pár perceket eltölteni.

Tanácsadó munkadíjunk

 • A tanácsadói díjunk a lefoglalt utazás ára után számolódik – mértéke 13%
 • Családok, baráti társaságok, csoportok részére tudunk kedvezményt adni
 • Számla ellenében a tanácsadó részére fizetendő készpénzben vagy átutalással

Miért érdemes az amerikai utazásodhoz az Amerika Neked utazási tanácsadót választanod?

Utazási irodaSaját szervezés Amerika Neked
Költséghatékony
Rugalmas
Nem kell szervezned
Professzionális
 • Utazási tanácsadóként az egyéni szervezés és a hagyományos csoportos utazás ideális kombinációját valósítjuk meg
 • Tanácsadóink átfogó személyes tapasztalattal rendelkeznek, rendszeresen utazunk az adott helyszínekre, folyamatosan a legaktuálisabb információk birtokában vagyunk
 • Nagyon jól felépített élménydús, tartalmas utazási javaslatokat állítunk össze, majd szabjuk teljesen személyre az igényeidnek megfelelően
 • Álmaid útját olyan áron valósítjuk meg, amire valószínűleg nem is gondoltál volna
 • Részletes programtervezetet, útleírást és számtalan hasznos tippet kapsz tőlünk
 • Kedvező feltételekkel kötünk mindenre (koronavírusra is) kiterjedő lemondható ideális fedezetű utasbiztosítást és igény esetén útlemondási biztosítást
 • Az utazás árát nem nekünk fogod fizetni, minden közvetlenül a Te nevedre kerül a világ legnagyobb utazási szolgáltatóinál
 • Levesszük a válladról azt a hatalmas mennyiségű munkát és utánajárást, ami az egyéni szervezéssel jár
 • Személyesen találkozunk, átbeszélünk minden részletet az utazással kapcsolatosan
 • A Ti preferenciátok és a mi javaslataink alapján közösen végezzük el a foglalásokat
 • A legszuperebb ár-érték arányú szállásokat fogjuk javasolni, ideális elhelyezkedéssel, megkeressük az aktuális legjobb árakat, ingyenes lemondással foglalunk
 • A foglalások után és az utazásod alatt is fordulhatsz hozzánk kérdésekkel

Ismerd meg az utazási tanácsadás szabadságát részletesen

Tájékoztatunk, hogy az Amerika Neked csapatának tagjai független utazási tanácsadóként és nem egy utazási iroda munkatársaként  végzik tevékenységüket. Mi, az Amerika Neked-nél a szervezés terhét és nehézségeit vesszük le a válladról: helyismeretünk és átfogó tudásunk alapján segítünk komplett utazásotok megszervezésében. Többek között a számotokra ideális járatok és szállások megkeresésével, a legkedvezőbb árak megtalálásában, az utazást megelőző teendőkkel, a programokkal való kitöltésben, illetve az adott úthoz ajánlott biztosítások megkötésében (utas- és útlemondás) segítünk. 

Mi semmilyen részvételi díjat nem veszünk át Tőletek, így az utazási szerződések és pénzügyi teljesítések közvetlenül közötted mint ügyfél, és az utazási szolgáltatók között (pl. légitársaság/szállásajánlat) jönnek létre, ezért azok elvárható színvonalú minőségéért és teljesítéséért az általatok kiválasztott, és szerződött szolgáltató lesz felelős. Mivel ezek a cégek az utazási piacon jellemzően több évtizedes nemzetközi múlttal, jogszabályi megfelelőséggel és garanciákkal rendelkeznek, így az Amerika Neked-nél mi azt gondoljuk, hogy ez számotokra előny, amely minimális kockázatot hordoz. 

A tanácsadáson túl az utazás teljesítéséért, annak megfelelőségéért a utazási irodákkal ellentétben nem csapatunk tagjai tartozunk felelősséggel hanem már a korábban említett globális szolgáltatók, de számíthattok a segítségünkre (tanácsok, alternatívák) amennyiben részetekről vagy a szolgáltató részéről változás merülne fel. Az utazásszervezőnek és az utazásközvetítőnek a felelősségére vonatkozó jogszabályi rendelkezéseket az utazási csomag kapcsán többek között a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi. V. törvény (a továbbiakban: Ptk.) 6:254. § és az utazási szolgáltatásokra vonatkozó szerződésekről, különösen az utazási csomagra és az utazási szolgáltatás-együttesre vonatkozó szerződésekről szóló 472/2017. (XII. 28.) Korm. rendelet tartalmazza. 

Amennyiben szerződést kötsz velünk, közötted és csapatunk tagjai, mint független utazási tanácsadók között a Ptk. 6:272. §-a szerinti megbízási jogviszony jön létre. Csapatunk tagjainak felelősségéről az ÁSZF-ünk VI.1. pontja rendelkezik, mely szerint a mi felelősségünk az, hogy a legjobb tudásunk szerint segítsük utazásodat, az ÁSZF-ben foglaltak szerint. Bővebb információkért kérünk, fordulj közvetlenül csapatunk tagjaihoz.

A tanácsadód

Balogh Bogdán
Bora Bora és Costa Rica specialista

Még az egyetemi évek alatt egy nemzetközi diákszervezetben fertőződtem meg az utazás és az idegen tájak és kultúrák iránti szenvedéllyel. Immár több mint 20 éve utazom, 4 kontinens 30 országában jártam eddig. Ausztrália és Új-Zéland mellett egyértelmű kedvencem Dél-Amerika.

Az évek során bejártam Brazíliától Mexikóig, és lenyűgöző változatosságával, egyedi életérzésével, ízvilágával, sokszínű kalandjaival már az első látogatásom során lenyűgözött. Azóta számos alkalommal visszatértem, többnyire utazóként, de Mexikóban egy ideig dolgoztam is. A lélegzetelállító venezuelai Angel Falls-tól a Machu Picchu csodájáig, az Andok csúcsaitól az Amazonas buja és végtelen dzsungeléig, az Iguazú mennydörgő vízeséseitől a nem evilági Uyuni sósivatagig életre szóló kalandok és felfedezések végtelen sora várja itt az embert.

Ha a Te fantáziádat is megragadták ezek a csodák és szeretnéd felfedezni ezt a kontinenst ne habozz, fordulj hozzám bizalommal! Segítek átgondolni, megtervezni és megszervezni az utadat, hogy mindezzel ne csak pénzt és időt spórolj, de a lehető legtöbbet hozd ki belőle!

Kedvcsináló videó Costa Ricáról

COVID információk

Costa Rica 2022. április 1-ével minden járványügyi beutazási korlátozást hatályon kívül helyeztek.

Repülőút hossza

Több átszállással, de nagyon kényelmesen érhető el Costa Rica Budapestről. Nagyjából 20-22 óra az út irányonként.

Időeltolódás

Costa Ricában -8 óra az időeltolódás.

Konnektor átalakító

110 V

Vízum

Magyar és európai uniós állampolgárok vízummentesen utazhatnak be Costa Ricába turista céllal. A turistaként való tartózkodás feltételei: a belépéstől számított minimum három hónapig érvényes útlevél.

Árak

A magyar viszonyokhoz hasonlatos árakkal találkozhatunk Costa Ricában is. Mivel zömmel a vidéki régiókban érdemes körbe utazni, a helyi árak nagyon kedvezőek.

Biztonság

Costa Rica a közép-amerikai térség legbiztonságosabb országa, teljesen biztonságosan egyedül körbeutazható.

Ajánlatot kérek!