Amerika Neked utazási tanácsadás: az amerikai utak specialistája – költséghatékony egyéni utazás Amerika kontinensére

2 utazó esetében a legkedvezőbb induló ár 469.000 Ft/fő

Tetszőlegesen hosszabítható utazás, körülbelül 30.000 Ft/fő/éj összegért!

A Dominikai Köztársaság a karibi térség igazi gyöngyszeme. A türkizkék tenger, fehér homok, magas pálmafák élőben adják vissza a képeslapok fotóit. A szigeten elérhető resortok mindegyike széles étterem-, bár- és medencekínálattal rendelkezik, és elérhető áron kínálnak felejthetetlen ötcsillagos élményt. Számtalan fakultatív kirándulás is várja az utazókat, ahol lehetőség nyílik a természet és a dominikai kultúra rejtelmeivel megismerkedni. Akár az óceán felőli, akár a karibi partszakaszra utazunk, egy rövid átszállással, majd a reptérről egy rövid transzferrel a hotelek könnyen elérhetők.

Dominika időjárása – mikor érdemes utazni?

Dominika egész évben 30-35 fokos hőmérséklettel várja az utazókat, és bár a nyári – kora őszi hónapokra esik az esős évszak, ugyanúgy élvezhető a nyaralás. (Ilyenkor melegebb van, és párásabb a levegő, és minden nap esik az eső egy rövidebb ideig, majd kisüt a nap.)

Punta Cana 9 nap – A kalkulált ára tartalmazza

 • Retúr repülőjegy adókkal, illetékekkel budapesti indulással, feladható- és kézi poggyásszal is
 • Punta Cana-n 5*-os luxus szálloda közvetlen tengerparton
 • All Inlcusive ellátás!
 • Transzfer a repülőtérről a hotelbe, welcome drink

Az utazás legkedvezőbb ára a választott utazási időszaktól és az utazók számától, életkorától (gyerek kedvezmény) függ.

Fakultatív programlehetőségek Punta Canan

Számtalan érdekes programra számíthat az ide utazó. Lakatlan szigeteket látogathattok hajós kiránduláson, vízeséseket és fehér homokos partszakaszokat járhattok be lóháton, úszkálhattok esőerdei tavacskákban, vagy az óceánban delfinekkel, részt vehettek bálnalesen vagy megismerhetitek a szivar- vagy a csokoládékészítés rejtelmeit.

A programokhoz és transzferhez fogunk ajánlani megbízható és jól bevált kontaktot.

Miért érdemes az Amerika Neked segítségével utaznotok?

 • Az egyéni szervezés és a hagyományos csoportos utazás ideális kombinációját valósítjuk meg
 • Tanácsadóink átfogó személyes tapasztalattal rendelkeznek, rendszeresen utazunk az adott helyszínekre, folyamatosan a legaktuálisabb információk birtokában vagyunk
 • Nagyon jól felépített élménydús, tartalmas utazási javaslatokat állítunk össze, majd szabjuk teljesen személyre az igényeidnek megfelelően
 • Álmaid útját olyan áron valósítjuk meg, amire valószínűleg nem is gondoltál volna
 • Részletes programtervezetet, útleírást és számtalan hasznos tippet kapsz tőlünk
 • Az utazás árát nem nekünk fogod fizetni, minden közvetlenül a Te nevedre kerül a világ legnagyobb utazási szolgáltatóinál
 • Levesszük a válladról azt a hatalmas mennyiségű munkát és utánajárást, ami az egyéni szervezéssel jár
 • Személyesen találkozunk, átbeszélünk minden részletet az utazással kapcsolatosan
 • A Ti preferenciátok és a mi javaslataink alapján közösen végezzük el a foglalásokat
 • A legszuperebb ár-érték arányú szállásokat fogjuk javasolni, ideális elhelyezkedéssel, megkeressük az aktuális legjobb árakat, ingyenes lemondással foglalunk
 • A foglalások után és az utazásod alatt is fordulhatsz hozzánk kérdésekkel

A tanácsadói munkadíjunk

 • A tanácsadói díjunk a lefoglalt utazás ára után számolódik – mértéke 12%
 • Családok, baráti társaságok, csoportok részére tudunk kedvezményt adni
 • Számla ellenében a tanácsadó részére fizetendő készpénzben vagy átutalással

A velünk utazók élménybeszámolói Dominikáról

2016 óta rengeteg utazást valósítottunk meg Dominikán. Több száz vélemény lapozható az Amerika Neked által szervezett utakról:

Kedvcsináló videó Dominikáról

Bozsoki Ádám – Dominika specialista

Egy nemzetközi érettségi, egy diplomácia főszakirány és egy négyéves külföldi médiaértékesítői munkatapasztalat teljesen és végérvényesen megfertőzött az utazás szenvedélyével. Gyakran segítek kollegáknak, barátoknak tanácsokkal, ha a világ általam megismert pontjaira utaznak. 60+ ország, 5 kontinens, 100 repülőtér és 300 repülés edzett az úton, és biztos vagyok benne, hogy ezek a mutatók csak javulni fognak a jövőben.

Latin-Amerika kiemelt helyet foglal el a szívemben és emlékeimben. Bő egy évig éltem ezen a földrészen, és barangoltam be tüzetesen a legfontosabb nevezetességeket, városokat, nemzeti parkokat és tengerpartokat. Többek között éltem hosszabb ideig Chilében, Kolumbiában, a Dominikai Köztársaságban és Argentínában. A legerősebb kötelék is ehhez a kontinenshez köt, hiszen feleséget is Chiléből választottam, és két magyar-latino kisfiú apukája is vagyok. Dominikán is hosszabb időt eltöltöttem így aki egy pazar tengerparti nyaralásra vágyna, forduljon hozzám bizalommal.

Ha engem választotok a saját latin-amerikai élményeitek megszervezéséhez, biztosak lehettek benne, hogy a legjobb kezekben vagytok.  Megteszek majd mindent azért, hogy pont olyan jól érezzétek magatokat az úton, ahogy azt én teszem bő 10 éve minden nap!

További információk Dominikáról

Általános információk

A Dominikai Köztársaság egész évben 30 fok feletti hőmérséklettel vár, és sem PCR tesztet, sem vízumot, sem oltást, sem biztosítást nem kér az ide látogatóktól.

COVID információk

PCR teszt nem kell a beutazáshoz. Egy egészségügyi formanyomtatványt kell csak kitölteni a repülés előtt. A dominikai kormány ezen felül ingyenes magánkórházi ellátást biztosít azoknak, akik a kint töltött időszak alatt lesznek betegek és szorulnak ellátásra. (Az utazáshoz a légitársaságok kérhetnek oltási igazolást VAGY antigén/PCR tesztet.)

Repülőút hossza

Bár közvetlen járat nincs Dominikára, 1-1 átszállással is csak 13-15 órás az utazás.

Időeltolódás

Dominikán -6 óra az időeltolódás.

Pénzneme

Dominikai peso, de turistáknak az USA dollár teljesen elégséges.

Konnektor átalakító

120 V

Vízum

Dominikán vizum nem szükséges.

Oltás

Nincs kötelező védőoltás Dominikán.

Árak

Az all-inclusive csomagok mellett a fakultatív kirándulásokra, ajándékokra kell csak költeni. Előbbiek esetén 15-30.000 Ft körüli egésznapos programokra lehet számítani, a hoteleken belül az ajándékboltokban teljesen elfogadható szuvenír árak vannak.

Biztonság

A hotelek kis őrzött minifalvak, ahol teljes a biztonság. A hotelen kívül is biztonságos az ország, bár az értékeinkre a nagyobb városokban figyelni kell.

 

 

Ajánlatot kérek!

Ár: 469.000 Ft-tól repjegyekkel