2023-ban ezek a városok lesznek a legnépszerűbbek

Nehéz feladatra vállalkozik, aki 2023-ban tízes listát szeretne felállítani a világ legjobb városaiból – természetesen mi is szívesen vállalkoznánk erre, de nem szeretnénk elfogultak lenni egyik városunkkal szemben sem, ezért inkább megmutatjuk, hogy a Resonance piackutató cég szerint mely városok érdemelték ki az elismerést az „év várományosainak” is titulálható listán.

Előzetesen annyit elárulhatunk, hogy közülük 4 szerepel az Amerika Neked és az Ázsia Neked kínálatában (szóval, tényleg csak jók lehetnek). Íme a világ tíz legjobb városa a Resonance szerint:

 

10. Tokió, Japán


fotó: shutterstock.com

 

Japán fővárosa a modern és az ókori világ felvillanyozó keverékét kínálja, így kihagyhatatlan úti cél a vérbeli Ázsia fanoknak. A felhőkarcolók a több évszázados templomokkal együtt tökéletes összképet nyújtanak a metropolisz nyüzsgő, dobogó szívében.

Amennyiben a lenyűgöző Tokióba vágysz, tekintsd meg ajánlatainkat ide kattintva.

 

9. London, Anglia
Igazi multikulturális város gazdag történelemmel, világszínvonalú múzeumokkal és változatos ételkínálattal.

 

8. Párizs, Franciaország
Gyakran a „Fény városaként” emlegetett Párizs lenyűgöző építészetéről és világhírű múzeumairól ismert – köztük a legismertebbek a Louvre, a Muséé d’Orsay, a Jardin des Plantes Állatkert, a Pompidou Múzeum. A város gazdag kiállításokban, amelyek lehetővé teszik a látogatók számára, hogy örömteli utazást tegyenek az évszázadokkal ezelőtti művészetbe és történelembe. Ha Párizsban jársz, éld át a kávézók nyújtotta hangulatot is.

 

7. New York City, USA


fotó: shutterstock.com

 

A „soha nem alszik város”, amely ikonikus látképéről, változatos városrészeiről és végtelen szórakozási lehetőségeiről ismert, mint például a Broadway színházi előadásai és ízletes éttermei a nyüzsgő Times Square környékén.

Amennyiben régóta vágyad a Nagy Alma, úgy tekintsd meg ajánlatainkat ide kattintva.

 

6. Róma, Olaszország
A világ legikonikusabb műemlékeinek, hihetetlen ételkínálatnak és nyüzsgő éjszakai életének otthona. Akár egy romantikus túrát szeretnél tenni az ókori romok árnyékában, akár vásárolni szeretnél a nyüzsgő utcai piacokon, Róma bővelkedik az élményekben.

5. Barcelona, Spanyolország
Kultúrával, művészettel és építészettel átitatott város, amelyet gyakran „Európa gótikus gyöngyszemeként” is emlegetnek. A gótikus negyed bonyolult, kanyargós sikátoraitól a félelmetes Sagrada Familia katedrálisig elárasztanak világszínvonalú műalkotások, történelem és dizájn ebben a kozmopolita városban.

 

4. Szingapúr


fotó: shutterstock.com

 

A tisztaságáról, rendjéről és szigorú törvényeiről ismert városállamban sokféle kulturális hatás figyelhető meg mind az építészetben, mind a fesztiválokban és az ételekben.

Dél-Kelet Ázsia kereskedelmi és turisztikai központja rád vár, tekintsd meg ajánlatainkat ide kattintva.

 

3. Dubai, Egyesült Arab Emírségek


fotó: shutterstock.com

 

Felhőkarcolók, lenyűgöző strandok, luxus vásárlási lehetőségek, valamint az üzleti élet és a turizmus fő csomópontja.

Látogass el szakértelmünkkel a legek városába, előtte pedig tekintsd meg ajánlatainkat ide kattintva.

 

2. Madrid, Spanyolország
Művészetéről és kultúrájáról, remek ételeiről és lenyűgöző parkjairól ismert nyüzsgő város. A Museo Nacional Reina Sofía csak egy hely a sok közül, amelyet nem szabad kihagyni.

 

1. Amszterdam, Hollandia
A csatornáiról, lenyűgöző építészetéről és pezsgő éjszakai életéről híres művészi város rengeteg felfedeznivalót kínál.

forrás: azsianeked