Szuper ajánlatokkal nyit Kanada!😍🍁

Ezt (is) vártuk már: végre visszatér Kanada!🇨🇦

 

Igaz, még mindig nem az USA-ból érkezett a jó hír, de már nagyon „közelítünk”. 🙃

Közel másfél év szünet után 2021. szeptember 7-étől Kanada – bizonyos feltételek mellett* – újra fogadja az európai turistákat!😍

 

👋 Welcome back, Kanada!

A legtöbb kanadai út igencsak limitált abból a szempontból, hogy mikor érdemes utazni, de a Toronto kivételt képez, az év bármelyik pontján érkezve felejthetetlen élményeket fog nyújtani.

 

A „bizonyos feltételek mellett” kapcsán természetesen a Covid-járvány által felállított korlátozásokat értjük: mely oltásokat fogadják el, milyen szerepe van a védettségi igazolványnak stb.

A Kanadai Kormány a következő vakcinákat fogadja el: Pfizer, Moderna, Johnson & Johnson, AstraZeneca. Az itthoni Kormányinfo alapján a védettségi igazolvánnyal nem rendelkezők számíthatnak esetleges nehezítésekre a későbbiekben (például hazatéréskor PCR teszt).

A Kanada-útjaink szakértője, Gergő hozott egy szuper ajánlatot, amellyel Kelet-Kanada csodáit járhatod be egy 14 napos városnézős-kulturális túra* keretein belül!💯

Ha van valami, amit mindenképpen látni szeretnél, de nincs benne az adott ajánlatunkban, bátran jelezd felénk egyedi igényeidet, és közösen összerakjuk a számodra legmegfelelőbb útitervet!

Nézd meg, hogy mit tartalmaz a 325.000 Ft/fő induló ártól* foglalható csomagunk:

  • szeptemberi / októberi indulással kínáljuk;
  • prémium légitársaságok repülőjegyeivel;
  • autóbérléssel (amely tartalmazza a biztosításokat is);
  • igényes szállásokkal Toronto, Montreal, Ottawa és Quebec belvárosát könnyen megközelíthető helyeken.

* Az ár 4 fő utazása esetén ennyi, 2 fő esetén 395.000 Ft/fő.

Québec Észak-Amerika egyik legidősebb városa, Québec tartomány fővárosa. Montréal után ez a tartomány második legnépesebb városa.

Lecsapnál erre az ajánlatra, hogy mielőbb láthasd Kanada csodáit? Kérdésed lenne Gergőhöz a részletek kapcsán?

Kattints az „Érdekelnek a Kanada ajánlatok” gombra, majd kérj ajánlatot Gergőtől! Nincs kockázat, hiszen az ajánlatkérés ingyenes, a foglalás pedig bármikor lemondható / módosítható.

 

Szeretnéd folyamatosan követni tartalmainkat? Kedveld Facebook oldalunkat és kövess bennünket Instagramon!