Ajánlatkérés

Választott utazás
Időpont / Utasok száma
Add meg az indulást dátumát, és jelöld meg mennyire vagy rugalmas a választott időpontot illetően. Minél rugalmasabb vagy, általában annál kedvezőbb ajánlatot tudunk adni.
Dátum hozzáadása
---
0 vendég
0 szoba

Időpont és szoba tipp

Általánosságban elmondható, hogy az oldalon adott létszámra feltüntetett induló árak jó közelítéssel tarthatók, de a kiemelt időszakokban (nyári iskola szünet, karácsonyi ünnepek) az árak nagyságrendekkel magasabbak.

New Yorkban a legideálisabb utazási hónapok hőmérséklet szempontból: május, június, szeptember, október majd ezt követi az április és a november. Nyár közepe forró, városnézéshez nem annyira komfortos, a téli hónapok hidegek és szelesek, viszont november végétől a karácsonyi hangulat nagyon klassz.


Miamiban majdnem egész évben meleg van és az óceán is fürödhető. Téli hónapokban előfordulhat néhány hűvösebb nap (18-20C°). A legtöbb eső nyári-őszi hónapokban esik, de általában az esők nem tartanak sokáig. Hurrikán kialakulása nagyon ritka, de aki ettől nagyon tart, annak érdemes elkerülnie a júliustól-októberig tartó időszakot.

Családoknak az árat illetően ideálisabb az 1 szoba, mert sok helyen van két nagy francia ágyas opció.

Személyes adatok

Kérjük ellenőrizd az e-mail címed! Ha elírod akkor sajnos nem kapjuk meg az ajánlatkérésed.