USA kiegészítő: Karibi hajóút

4 nap

Induló árak a választott időpont és létszám függvényében

A hajóút tartalmazza

 • Szállás kényelmes, igényes hajókabinban, saját fürdőszobával
 • Kikötői illetékeket, adókat
 • A hajóúton teljes ellátás van, napi korlátlan étkezéssel, különleges ételekkel
 • Kávé, tea, limonádé, gépi üdítők, ballonos víz fogyasztása
 • A hajón találhatóak medencék, bárok, színház, mozi, éttermek, edzőterem, szauna, casino
 • Az út során a hajó többször kiköt a karib térség különböző állomásain, ahol szabad vagy izgalmas fakultatív programokon vehettek részt

Fontos információk

Amennyiben a keleti parti városok valamelyik a fő úti cél, akkor nagyon jó kiegészítés hozzá egy ilyen hajós utazás. Árban elég kedvezően ki lehet hozni egy ilyen utat amennyiben nem a fő nyári időszakban vagy Karácsony és Szilveszter környékén szeretnénk utazni. Aki nem kíváncsi Miami-ra, ezt ott alvás nélkül is meg tudjuk valósítani, hiszen a hajóutak délután indulnak és reggel érnek vissza. A hajóutak közül a rövidebbek 3-4 éjszakások, a hosszabbak pedig 6-7 éjszakások, de természetesen 2 hetes utak is vannak. A hajóutak mindegyikére jellemző, hogy teljes ellátás van és az alkoholos italokat leszámítva korlátlanul bármennyit ehetünk és ihatunk a hajón a megadott választékból. Az ételek között rengeteg féle tengeri különlegesség és steak-ek is megtalálhatóak. A hajók olyanok mint egy úszó szálloda, van rajtuk több úszómedence, jakuzzik, edzőtermek, wellness részlegek, mozi, színház, bárok, diszkók stb. Itt minden korosztály talál magának kellemes időtöltést. A hajók jellemzően kora reggelente kötnek ki az adott karib térségi szigeten vagy öbölben, ahol egész nap szabad program van. Fakultatív programokon is részt vehetünk, melyeknek a tárháza rendkívül széles: quad bike-ozás, delfinekkel úszás, vitorlázás, búvárkodás, sziget túrák stb. A késő délutáni órákban a hajó tovább indul a következő úti cél felé, az esti órákban ki tudjuk élvezni az időt a hajón és elfogyaszthatjuk isteni vacsoránkat. A számotokra optimális útvonal és ideális programok összeállításában segítünk!

Amennyiben Budapestről csak hajóútra mennél, erre is van lehetőség, ebben az esetben a Budapest – Miami retúr repülőjegy ára és legalább 1 éjszaka Miami szállás árát hozzá kell számolni a hajóút árához!

A várható árakról

A nyári hónapokban a hajóutak lényegesen drágábbak, karácsonykor és szilveszterkor pedig a normál árak háromszorosa sem ritka.

A várható induló árak teljes ellátással, adókkal, kikötői illetékekkel személyenkénti ára:

4 napos út: 4 / 2 személyes kabin esetében a fejenkénti induló ár: 109.000 / 115.000 Ft
5 napos út: 4 / 2 személyes kabin esetében a fejenkénti induló ár: 139.000 / 145.000 Ft
6 napos út: Egyedi ajánlat alapján.
8 napos út: Egyedi ajánlat alapján.
Pontosabb árat a dátum, válaszott hajóút, annak hossza és a létszám függvényében tudunk adni.

Néhány társaságnál extra gyerekkedvezmények is vannak!

Eljutás Miamiba

A hajóutak bármelyik USA csomaghoz kapcsolhatók, de ha Miami nem szerepel az alap útvonalon, akkor a belföldi repülőjegy árát hozzá kell számolni az alap árhoz. Ezen felül amennyiben eltér a hazaút repülőjegy ára a választott csomagban szereplő városból való hazajutáshoz képest, akkor annak különbözetével is számolni kell! Amennyiben Budapestről csak hajóútra mennél, erre is van lehetőség, ebben az esetben a Budapest – Miami retúr repülőjegy ára és legalább 1 éjszaka Miami szállás árát hozzá kell számolni a hajóút árához!

New Yorkból például így összesen nagyjából 29.000 Ft/ fő a várható repülőjegy felár, ebben benne van a New York – Miami repülőjegy ára, illetve a Miami – Budapest repülőjegy felára a Budapest – New Yorkhoz képest.

Útvonalakért és pontosabb árakért kérj ajánlatot!

Miért érdemes az amerikai utazásodhoz az Amerika Neked utazási tanácsadót választanod?

Utazási irodaSaját szervezés Amerika Neked
Költséghatékony
Rugalmas
Nem kell szervezned
Professzionális
 • Utazási tanácsadóként az egyéni szervezés és a hagyományos csoportos utazás ideális kombinációját valósítjuk meg
 • Tanácsadóink átfogó személyes tapasztalattal rendelkeznek, rendszeresen utazunk az adott helyszínekre, folyamatosan a legaktuálisabb információk birtokában vagyunk
 • Nagyon jól felépített élménydús, tartalmas utazási javaslatokat állítunk össze, majd szabjuk teljesen személyre az igényeidnek megfelelően
 • Álmaid útját olyan áron valósítjuk meg, amire valószínűleg nem is gondoltál volna
 • Részletes programtervezetet, útleírást és számtalan hasznos tippet kapsz tőlünk
 • Kedvező feltételekkel kötünk mindenre (koronavírusra is) kiterjedő lemondható ideális fedezetű utasbiztosítást és igény esetén útlemondási biztosítást
 • Az utazás árát nem nekünk fogod fizetni, minden közvetlenül a Te nevedre kerül a világ legnagyobb utazási szolgáltatóinál
 • Levesszük a válladról azt a hatalmas mennyiségű munkát és utánajárást, ami az egyéni szervezéssel jár
 • Személyesen találkozunk, átbeszélünk minden részletet az utazással kapcsolatosan
 • A Ti preferenciátok és a mi javaslataink alapján közösen végezzük el a foglalásokat
 • A legszuperebb ár-érték arányú szállásokat fogjuk javasolni, ideális elhelyezkedéssel, megkeressük az aktuális legjobb árakat, ingyenes lemondással foglalunk
 • A foglalások után és az utazásod alatt is fordulhatsz hozzánk kérdésekkel

Ismerd meg az utazási tanácsadás szabadságát részletesen

Tájékoztatunk, hogy az Amerika Neked csapatának tagjai független utazási tanácsadóként és nem egy utazási iroda munkatársaként  végzik tevékenységüket. Mi, az Amerika Neked-nél a szervezés terhét és nehézségeit vesszük le a válladról: helyismeretünk és átfogó tudásunk alapján segítünk komplett utazásotok megszervezésében. Többek között a számotokra ideális járatok és szállások megkeresésével, a legkedvezőbb árak megtalálásában, az utazást megelőző teendőkkel, a programokkal való kitöltésben, illetve az adott úthoz ajánlott biztosítások megkötésében (utas- és útlemondás) segítünk. 

Mi semmilyen részvételi díjat nem veszünk át Tőletek, így az utazási szerződések és pénzügyi teljesítések közvetlenül közötted mint ügyfél, és az utazási szolgáltatók között (pl. légitársaság/szállásajánlat) jönnek létre, ezért azok elvárható színvonalú minőségéért és teljesítéséért az általatok kiválasztott, és szerződött szolgáltató lesz felelős. Mivel ezek a cégek az utazási piacon jellemzően több évtizedes nemzetközi múlttal, jogszabályi megfelelőséggel és garanciákkal rendelkeznek, így az Amerika Neked-nél mi azt gondoljuk, hogy ez számotokra előny, amely minimális kockázatot hordoz. 

A tanácsadáson túl az utazás teljesítéséért, annak megfelelőségéért a utazási irodákkal ellentétben nem csapatunk tagjai tartozunk felelősséggel hanem már a korábban említett globális szolgáltatók, de számíthattok a segítségünkre (tanácsok, alternatívák) amennyiben részetekről vagy a szolgáltató részéről változás merülne fel. Az utazásszervezőnek és az utazásközvetítőnek a felelősségére vonatkozó jogszabályi rendelkezéseket az utazási csomag kapcsán többek között a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi. V. törvény (a továbbiakban: Ptk.) 6:254. § és az utazási szolgáltatásokra vonatkozó szerződésekről, különösen az utazási csomagra és az utazási szolgáltatás-együttesre vonatkozó szerződésekről szóló 472/2017. (XII. 28.) Korm. rendelet tartalmazza. 

Amennyiben szerződést kötsz velünk, közötted és csapatunk tagjai, mint független utazási tanácsadók között a Ptk. 6:272. §-a szerinti megbízási jogviszony jön létre. Csapatunk tagjainak felelősségéről az ÁSZF-ünk VI.1. pontja rendelkezik, mely szerint a mi felelősségünk az, hogy a legjobb tudásunk szerint segítsük utazásodat, az ÁSZF-ben foglaltak szerint. Bővebb információkért kérünk, fordulj közvetlenül csapatunk tagjaihoz.

Kedvcsináló videó a hajóútról

Utak, amikhez választható ez a kiegészítő út

East to West

East to West

20 nap
 • New York / Miami / San Francisco
 • Yosemite / Las Vegas / Grand Canyon

699.000 Ft-tól repjegyekkel

Érdekel
Miami

Miami

7 nap
 • Miami Beach / Ocean Drive / Everglades
 • Key West / Baywatch / Port of Miami

349.000 Ft-tól repjegyekkel

Érdekel
Florida körút

Florida körút

11 nap
 • Miami Beach / Key West / Everglades
 • Orlando / Naples / Marco Island / Sarasota

447.000 Ft-tól repjegyekkel

Érdekel
Keleti Part körút

Keleti Part körút

16 nap
 • New York / Boston / Niagara vízesés
 • Washington / Philadelphia / Atlantic City

553.000 Ft-tól repjegyekkel

Érdekel