TOP 6 egzotikus úti cél, amely télen is tárt karokkal várja a nyaralni vágyókat!

Maldív-szigetek

A Maldív-szigetek volt a legnépszerűbb úti célpontja a magyaroknak a pandémiás időszak alatt. Ez nem véletlen hiszen valódi luxus körülmények között lehetett pihenni a korábbi árakhoz képest jelentősen olcsóbban. A szigeteken egész évben kiegyensúlyozott az időjárás, ami átlagosan 30-32 fokot jelent, az óceán is 30 fok körüli, ciklonok sincsenek. A legkevesebb csapadék január és április között hullik. A beutazáshoz 1 db, 72 óránál nem régebbi negatív PCR tesztre van szükség, oltást nem kérnek.

Csapj le 9 napos Maldív exkluzív resort szigetes ajánlatukra, már 382.000 Ft/fő áron (dátum függő), amely tartalmazza a retúr repülőjegyet prémium légitársaságok járataira, 5 csillagos resort szállást, privát hajótranszfert. További információkért, ajánlatkérésért kattints ide: Maldív-szigetek utazások.

Seychelle-szigetek

Az idén nyáron rendkívül népszerű Seychelle-szigetek aktívabb kikapcsolódást – pl. túrázási lehetőségeket – biztosít. Csodás zöld hegyek, vízesések, botanikus kertek, óriás teknősök várnak! A ciklon mentes övezet itt is kedvez időjárási szempontból: egész évben kiegyensúlyozott, 30-34 fokos a levegő hőmérséklete. Január a legcsapadékosabb hónap, de akkor is inkább trópusi zivatarokra kell számítani. Ide is mindössze 1 db, 72 óránál nem régebbi negatív PCR tesztre van szükség. Maszk a repülőgépeken, a hajókon, a főváros utcáin, valamint a boltokban kötelező.

9 napos Seychelle utazás, már 328.000 Ft/fő áron foglalható, amely tartalmazza a retúr repülőjegyet prémium légitársaságok járataira, igényes szállást, valamint autóbérlést a teljes útra. További információkért, ajánlatkérésért kattints ide: Seychelle-szigetek utazások.

Zanzibár

Zanzibár elérhető árakon kínál varázslatos utazásokat változatos programokkal, mint például a szafari. Egész évben magas, páradús a hőmérséklet rövidebb-hosszabb esős időszakokkal. Az április, május monszunos hónap, amely általában június közepéig eltart. Ideális utazási időpontok: decembertől-márciusig, majd júliustól-novemberig. A száraz időszakban alig esik az eső, 32 fok a levegő, magas páratartalom, 27-28 fokos az óceán, gyengébb a szél. Szükség van 1 db, 72 órán belüli elvégzett negatív PCR tesztre. Az ott tartózkodáskor viszont semmilyen korlátozással nem kell számolni.

Foglalj 10 napos utat Zanzibárra már 345.000 Ft/fő áron, amely tartalmazza a retúr repülőjegyet prémium légitársaságok járataira, 4 csillagos óceánparti szállást, valamint retúrt transzfert a reptér és a szállás között. További információkért, ajánlatkérésért kattints ide: Zanzibár utazások.

Mauritius

A szigetet azoknak ajánljuk, akik a pihenés mellett szívesen kirándulnak is, ugyanis a sziget telis tele van csodás helyekkel, amiket érdemes felfedezni. Mauritiuson a meleg nyarat októbertől áprilisig lehet élvezni, általában 29-33 fok körüli hőmérséklettel, ekkor gyakoribbak a rövidebb, hosszabb záporok, emiatt is párás ez az időszak. Az óceán 26-28 fokos. Mauritiusra október 1-jétől lehet beutazni utazni: azon utazók, akik mindkét oltásukkal rendelkeznek, szabadon utazhatnak a szigetre, egyelőre még nincs utalás arra, hogy valamely oltóanyagot ne fogadnák el. Akik nincsenek beoltva, azoknak sajnos a szigeten le kell tölteni 2 hetet karantén hotelben. Az ott tartózkodáskor viszont semmilyen korlátozással nem kell számolni. A légitársaságok jelenleg az oda- és visszaúton is kérnek 1 db, 72 óránál nem régebbi negatív PCR tesztet.

Foglalj 10 napos utat Mauritiusra már 375.000 Ft/fő ártól, amely tartalmazza a retúr repülőjegyet prémium légitársaságok járataira, igényes szállást, valamint autóbérlést a teljes útra. További információkért, ajánlatkérésért kattints ide: Mauritius utazások.

Dominikai Köztársaság

Teljesen tesztmentes karibi környezet, egy igazán ideális nyaraláshoz minden adott. A magyar utasok körében legnépszerűbb a Punta Cana, de mi újabban inkább Bayahibe térségét ajánljuk. Egész évben 28-33 fok körüli a levegő hőmérséklete. Novembertől májusig minden hónap kiváló kondíciókkal bír, ekkor hurrikánnal egyáltalán nem kell számolni. A beutazáshoz az ország nem kér sem oltást, sem tesztet a nyaralóktól. Egy online kitölthető egészségügyi formanyomtatvány kitöltése kötelező mindkét irányban. Minden fakultatív kirándulás elérhető, számtalan program közül lehet válogatni.

Foglalj 9 napos All Inclusive dominikai utat 5*-os szállodába már 380.000 Ft/fő ártól, amely tartalmazza a retúr repülőjegyet prémium légitársaságok járataira, a szálloda árát, all inclusive ellátással, valamint transzfert a repülőtérről a hotelbe. További információkért, ajánlatkérésért kattints ide: Dominika utazások.

Mexikó

A pandémia legrugalmasabb házigazdája, Mexikó 2020 decembere óta nem kér sem koronavírus tesztet, sem oltási igazolást a beutazáshoz. Nem csak fantasztikus fehér homokos partok, hanem izgalmas fakultatív valamint kulturális programok várnak. Október végétől egészen májusig lehet élvezni a zavartalan napsütést, 27-32 fokos levegő hőmérséklet mellett. A többi desztinációhoz hasonlóan a repülőúton és zárt terekben maszk viselése kötelező, míg az utcákon, strandokon és éttermekben nem szükséges.

Foglalj 14 napos mexikói körutazást novemberre/decemberre már 329.000 Ft/fő ártól, amely tartalmazza a retúr repülőjegyet prémium légitársaságok járataira, igényes szállást Playa del Carmenen és Tulumban, valamint autóbérlést. További információkért, ajánlatkérésért kattints ide: Mexikó utazások.