Itt vannak a Condor új festésű gépei

Ha színes csíkos repülőgépet látsz az égen, ne lepődj meg, ez csak a Condor új festésű légibusza.

Vakáció = csíkos. Condor = vakáció.

A légitársaság koncepciója szerint a vidám, színes csíkokról mindenkinek a nyaralás jut eszébe – legyen az a fagyisbódé teteje, egy napernyő vagy standtörölköző – és ezek mind mosolyt csalnak az arcunkra. Mostantól ezt teszik a Condor repülőgépei is, hiszen a csíkos minta a könnyedség, a szabadság, a lágy szellő és a simogató napsütés érzetét idézik fel. A jövőben a Condor teljes flottája is ebben az új vidám, csíkos dizájnban fog pompázni.

fotó: Condor.com

Öt szín = öt jelentés

Öt különböző színű csíkokkal kerülnek megfestésre a gépek: pirossal, sárgával, zölddel, kékkel és bézzsel. A színeknek jelentésük is van: a piros a szenvedélyt, a sárga a napfényt, a kék a tengert, a zöld a szigetet, a bézs pedig a homokos tengerpartot jelképezi. Ezenkívül a légitársaság a különféle színek használatával szeretné szimbolizálni a csodálatos világunk és az emberiség sokszínűségét;  szűkebben a Condor úti céljainak, utasainak és munkatársainak színes kavalkádját is.

Az első, új designnal felfestett repülőgépet, amely egyébként zöld színben pompázik a napokban mutatták Toulouse-ban, és idén ősztől kerül be a légitársaság menetrendjébe.

fotó: Condor.com

Tetszett ez a cikkünk? Akkor maradj Amerika Neked blogunkon, mert még több érdekességről olvashatsz nálunk.
forrás: Utazómajom.hu