Breaking: érthetetlen döntést hozott az USA

 

Már a februári cikkünkben is írtuk, minden jel arra mutat, hogy az év első felében véget érnek az USA beutazással kapcsolatos Covid-korlátozásai és május 11-én végre újra visszatérhetünk a 2020. előtt megszokott normalitáshoz.

 

Azonban most valami teljesen érthetetlen intézkedésről döntöttek a Fehér Házban: határozatlan ideig nem utazhatnak be az oltással rendelkezők, míg az oltatlan utasok már holnaptól újra utazhatnak az Államokba.

kép: shutterstock

Joe Biden amerikai elnök nyilatkozata alapján ennyivel tartoznak azoknak az utasoknak, akik az oltások megtagadása miatt nem léphettek be az Amerikai Egyesült Államok területére. Biden egyúttal elnézést kért az érintettektől és megígérte számukra a legmelegebb fogadtatást.

 

Mire számíthatnak a szükséges oltásokkal rendelkezők?

Egyelőre nincsen egységes álláspont, de a Fehér Ház elmondása szerint mivel eddig az oltottak voltak a kedvezményezettek, így „aki eddig nem tudott eljutni az USA-ba, az most egy kicsit várhat a sorára”.

kép: shutterstock

 

… na jó, nem bírjuk tovább nevetés nélkül. Ha eddig sikerült bármennyire elhitetnünk veled, hogy ez a hír igaz, akkor ezúton is boldog április elsejét kívánunk Neked! Köszönjük, ha megosztod ezt a kamuhírt másokkal is, hadd döbbenjenek le néhány percig.