Top 4 City

14 nap

Induló árak a választott időpont és létszám függvényében

2 fő 1 szoba 674.000 Ft-tól/fő
4 fő 1 szoba 540.000 Ft-tól/fő

A kalkulált ára tartalmazza

 • Budapest – New York repülőjegy adókkal illetékekkel (1 átszállással, vagy akár közvetlenül is 2018 májustól)
 • New York – Las Vegas repülőjegy adókkal, illetékekkel (közvetlen járat)
 • San Francisco – Budapest repülőjegy adókkal illetékekkel (1 átszállással)
 • Utazás prémium légitársaságokkal, étkezésekkel, jó átszállási idővel
 • Autóbérlés biztosításokkal a teljes nyugati parti útra, Las Vegas reptértől San Francisco reptérig
 • Szuper, igényes szállásopciók a teljes útvonal során központi elhelyezkedéssel.
 • Lemondható utasbiztosítást, ami ideális ehhez az utazáshoz

Az utazás legkedvezőbb ára a választott utazási időszaktól és az utazók számától, életkorától (gyerek kedvezmény) függ.

Utazás a keleti és nyugati partra

New York a világ egyik legpezsgőbb és legizgalmasabb városa, aki ide látogat azt általában elvarázsolja és újra vissza szeretne térni. Számtalan látnivaló és érdekesség vár, gyere és fedezd fel őket!
A Los Angeles – Las Vegas utazást azoknak javasoljuk, akik limitált idő és vagy költség keretből szeretnének egy fantasztikus utazást kihozni, melyben a városokon felül szerepel a Grand Canyon, a Zion nemzeti park, valamint az Antelope Canyon és a Horseshoe Bend is.

Fakultatív programlehetőségek és látnivalók az útvonal során

New York

 • A Universal Studio Los Angeles egyedülálló életre szóló élménye
 • Hollywood fényei, Beverly Hills luxusvillái, Malibu, Venice Beach
 • Kirándulás és panoráma a Grand Canyonban, felfoghatatlan mélységek
 • Las Vegas éjszakai fényei, megdöbbentő szállodái és pezsgő hangulata
 • A Zion Nemzeti Park roppant vörös hegyei, patakban túrázás, vízesések
 • Indiánok által vezetett túra, a leírhatatlan fényekben pompázó Antilop-kanyon
 • A Horseshoe Bend és a Colorado folyó látképe több száz méter magasról
 • Az ikonikus 66-os út élménye, retro benzinkutakkal, dinerekkel
 • A Mojave-sivatag pusztasága és a Joshua Tree óriás kaktuszai és sziklái
 • Western filmek hangulatát idéző megállóhely

Opcionális fakultatív programok New Yorkból

Niagara vízesés: 2 napos, 1 éjszakás hosszabbítás autóbérléssel, biztosításokkal, szállással és belépővel. 4 fő esetén már 16.500 Ft/ fő ártól, 2 fő esetén 29.900 Ft/ fő ártól.

Washington: 1 napos városlátogatás busszal, vonattal vagy autóval már 6000 Ft/ fő áron! Amennyiben ott szeretnél aludni, akkor vagy egy New York-i éjszakára cserélhető vagy +7000 Ft/ fő ártól (4 fő esetében) központi elhelyezkedésű privát szállást tudunk foglalni! Az ár nem tartalmaz belépőket.

Boston: 1 napos városlátogatás busszal, vonattal vagy autóval már 6000 Ft/ fő áron! Amennyiben ott szeretnél aludni, akkor vagy egy New York-i éjszakára cserélhető vagy +8000 Ft/ fő ártól (4 fő esetében) központi elhelyezkedésű privát szállást tudunk foglalni! Az ár nem tartalmaz belépőket. Aki szereti a természetet, nekik különösen ajánlanék egy legalább 1 napos túrát a közeli White Moutain Forestbe.

Niagara vízesés & Washington: Ehhez a kiegészítéshez szükség lenne 4 nap 3 éjszakára extrában, autóbérléssel, szállásokkal. Az ár Niagara belépővel együtt már 30.900 Ft/ fő ártól megszervezhető 4 fő, 59.900 Ft/fő-től 2 fő esetén.

San Francisco, Los Angeles, Las Vegas

 • San Francisco, Amerika egyik legjobb városának pazar hangulata, életérzése
 • Átkelés a Golden Gate hídon, séta a Lombard Street tekergős utcáin, Alcatraz
 • Villamosozás, kínai és pénzügyi negyed, naplemente a Twin Peaks-ről
 • Láss óriásfenyőket, melyek akár 400 méter magasra is megnőnek
 • Az USA legszebb nemzeti parkjai egy elképesztő körutazás alatt
 • A Universal Studio Los Angeles egyedülálló életre szóló élménye
 • Hollywood fényei, Beverly Hills luxusvillái, Malibu, Venice Beach
 • Las Vegas éjszakai fényei, megdöbbentő szállodái és pezsgő hangulata

Opcionális fakultatív programok San Franciscoból

Yosemite Nemzeti Park:   2 nap/1 éjszakás kirándulás Kalifornia legszebb nemzeti parkjába autóbérléssel, szállással, park belépővel 4 fő esetében már 16.000 Ft/ fő ártól, 2 fő esetében 29.000 Ft/fő ártól.

Napa Valley:  Egész napos autós kirándulás az USA leghíresebb borvidékére autóbérléssel már 3.000 Ft/fő áron (4 fő esetén)!

Opcionális fakultatív kirándulások/kiegészítések Los Angeles és Las Vegas környékén

Grand Canyon, Zion Nemzeti Park, Antelope Canyon, Death Valley, Bryce Canyon, Horseshoe Bend, Sedona

USA keleti és nyugati part időjárása – mikor érdemes utazni?

New York egész évben népszerű, minden évszaknak megvannak a maga szépségei. A nyarak forróak és párásak, a telek hidegek, havazással is kell számolni. Városlátogatás szempontjából a legkellemesebb hőmérsékletek május, június valamint a szeptember és október hónapokban vannak. A Karácsony időszaka varázslatos és magával ragadó szintén.

A Los Angeles – Las Vegas utazást azoknak javasoljuk, akik limitált idő és vagy költség keretből szeretnének egy fantasztikus utazást kihozni, melyben a városokon felül szerepel a Grand Canyon, a Zion nemzeti park, valamint az Antelope Canyon és a Horseshoe Bend is.
San Francisco szelesebb, hűvösebb, itt nyáron sincsen általában 24-25 foknál melegebb, télen napközben 14-18 fokra lehet számítani.

Tanácsadó munkadíjunk

 • A tanácsadói díjunk a lefoglalt utazás ára után számolódik – mértéke 13%
 • Családok, baráti társaságok, csoportok részére tudunk kedvezményt adni
 • Számla ellenében a tanácsadó részére fizetendő készpénzben vagy átutalással

Miért érdemes az amerikai utazásodhoz az Amerika Neked utazási tanácsadót választanod?

Utazási irodaSaját szervezés Amerika Neked
Költséghatékony
Rugalmas
Nem kell szervezned
Professzionális
 • Utazási tanácsadóként az egyéni szervezés és a hagyományos csoportos utazás ideális kombinációját valósítjuk meg
 • Tanácsadóink átfogó személyes tapasztalattal rendelkeznek, rendszeresen utazunk az adott helyszínekre, folyamatosan a legaktuálisabb információk birtokában vagyunk
 • Nagyon jól felépített élménydús, tartalmas utazási javaslatokat állítunk össze, majd szabjuk teljesen személyre az igényeidnek megfelelően
 • Álmaid útját olyan áron valósítjuk meg, amire valószínűleg nem is gondoltál volna
 • Részletes programtervezetet, útleírást és számtalan hasznos tippet kapsz tőlünk
 • Kedvező feltételekkel kötünk mindenre (koronavírusra is) kiterjedő lemondható ideális fedezetű utasbiztosítást és igény esetén útlemondási biztosítást
 • Az utazás árát nem nekünk fogod fizetni, minden közvetlenül a Te nevedre kerül a világ legnagyobb utazási szolgáltatóinál
 • Levesszük a válladról azt a hatalmas mennyiségű munkát és utánajárást, ami az egyéni szervezéssel jár
 • Személyesen találkozunk, átbeszélünk minden részletet az utazással kapcsolatosan
 • A Ti preferenciátok és a mi javaslataink alapján közösen végezzük el a foglalásokat
 • A legszuperebb ár-érték arányú szállásokat fogjuk javasolni, ideális elhelyezkedéssel, megkeressük az aktuális legjobb árakat, ingyenes lemondással foglalunk
 • A foglalások után és az utazásod alatt is fordulhatsz hozzánk kérdésekkel

Ismerd meg az utazási tanácsadás szabadságát részletesen

Tájékoztatunk, hogy az Amerika Neked csapatának tagjai független utazási tanácsadóként és nem egy utazási iroda munkatársaként  végzik tevékenységüket. Mi, az Amerika Neked-nél a szervezés terhét és nehézségeit vesszük le a válladról: helyismeretünk és átfogó tudásunk alapján segítünk komplett utazásotok megszervezésében. Többek között a számotokra ideális járatok és szállások megkeresésével, a legkedvezőbb árak megtalálásában, az utazást megelőző teendőkkel, a programokkal való kitöltésben, illetve az adott úthoz ajánlott biztosítások megkötésében (utas- és útlemondás) segítünk. 

Mi semmilyen részvételi díjat nem veszünk át Tőletek, így az utazási szerződések és pénzügyi teljesítések közvetlenül közötted mint ügyfél, és az utazási szolgáltatók között (pl. légitársaság/szállásajánlat) jönnek létre, ezért azok elvárható színvonalú minőségéért és teljesítéséért az általatok kiválasztott, és szerződött szolgáltató lesz felelős. Mivel ezek a cégek az utazási piacon jellemzően több évtizedes nemzetközi múlttal, jogszabályi megfelelőséggel és garanciákkal rendelkeznek, így az Amerika Neked-nél mi azt gondoljuk, hogy ez számotokra előny, amely minimális kockázatot hordoz. 

A tanácsadáson túl az utazás teljesítéséért, annak megfelelőségéért a utazási irodákkal ellentétben nem csapatunk tagjai tartozunk felelősséggel hanem már a korábban említett globális szolgáltatók, de számíthattok a segítségünkre (tanácsok, alternatívák) amennyiben részetekről vagy a szolgáltató részéről változás merülne fel. Az utazásszervezőnek és az utazásközvetítőnek a felelősségére vonatkozó jogszabályi rendelkezéseket az utazási csomag kapcsán többek között a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi. V. törvény (a továbbiakban: Ptk.) 6:254. § és az utazási szolgáltatásokra vonatkozó szerződésekről, különösen az utazási csomagra és az utazási szolgáltatás-együttesre vonatkozó szerződésekről szóló 472/2017. (XII. 28.) Korm. rendelet tartalmazza. 

Amennyiben szerződést kötsz velünk, közötted és csapatunk tagjai, mint független utazási tanácsadók között a Ptk. 6:272. §-a szerinti megbízási jogviszony jön létre. Csapatunk tagjainak felelősségéről az ÁSZF-ünk VI.1. pontja rendelkezik, mely szerint a mi felelősségünk az, hogy a legjobb tudásunk szerint segítsük utazásodat, az ÁSZF-ben foglaltak szerint. Bővebb információkért kérünk, fordulj közvetlenül csapatunk tagjaihoz.

A tanácsadód

Mojzes Gergő
USA nyugati part és Mexikó specialista

Mojzes Gergő vagyok 2014-ben jártam először az Egyesült Államokban, miután lediplomáztam Turizmus-Vendéglátás szakirányon. Hat hónapos szakmai gyakorlatom a meseszép Colorado Springsben töltöttem, Colorado államban.

Majd egy ösztöndíj keretein belül kétéves mesterképzést végeztem Clevelandben, Ohio államban. Az egyetem és a munka mellett jutott időm az utazásra is, így a közel két és fél év alatt 18 államba, illetve Mexikóba és Kanada déli részére is eljutottam.

Utazz akár a keleti vagy a nyugati partra, esetleg Mexikóba, számíthatsz segítségemre és személyes tapasztalataimra, hogy egy életre szóló élményben legyen részed!

Kedvcsináló videó az USA-ról

COVID információk

2023. május 12-től kezdődően semmilyen oltási valamint tesztelési kötelezettség nem áll fenn, így azok is utazhatnak az Egyesült Államokba, akik korábban semmilyen Covid oltást nem kaptak!

Repülőút hossza

USA-ba a repülőút hossza 8-15 óra attól függően, hogy közvetlenül vagy átszállással repülünk, illetve, hogy melyik városból szeretnél nekikezdeni az USA körutazásnak. Még az áramlatok is befolyásolhatják az utazás időtartamát (+/- 1-1,5 óra). Habár a közvetlen járatok kényelmesebbek, átszállással sokszor jóval kedvezőbb áron lehet repülőjegyet foglalni. Gyakori tranzitvárosok: London, Párizs, Amszterdam, Frankfurt, Helsinki, Lisszabon, Isztambul és Varsó. Az országon belüli repülőutak rendszerint rövidek és kényelmesek. Általában nem hosszabbak 3-4 óránál.

Időeltolódás

Az USA szárazföldi területein összesen 4 különböző időzónát használnak. Magyarországhoz képest emiatt általában -6 óra és -9 óra közötti időeltolódással lehet számolni. Mivel ez már egy jelentős eltérésnek számít, így az utazás során számolni kell a „jetlag” jelenségével (főleg hazatérés után). Az USA körutazás előtt néhány nappal már érdemes igazítani az ébrenlétünket az ottani időzónákhoz, hogy ne ott kelljen alkalmazkodnunk.

Konnektor átalakító

Amerikában az A és B típusú 2, illetve 3 ágas konnektorok az elterjedtek. Emiatt érdemes vinni EU-USA hálózati átalakítót, hiszen anélkül nem fogjuk tölteni az elektromos eszközeinket. Szerencsére a városokban is sok helyen kapni ilyen átalakítókat.

Vízum

Az USA-ba nem szükséges klasszikus vízum. Érvényes magyar útlevéllel rendelkezők online tudnak beutazási engedélyt (ESTA) kérni. Ezt érdemes minimum 72 órával a beutazás előtt megigényelni. Az ára összesen 14 USD.

Árak

Egy amerikai körutazás során kiemelten fontos tisztázni az ottani árszínvonalat, hiszen legalább 2-3 hétig a helyi árcédulákkal fogsz találkozni, amik nagyban eltérhetnek az itthon megszokottaktól. USA egy igen drága ország, az itthoni árak 1,5-2x-esével nyugodtan lehet számolni. Érdemes megnézni hova ülünk be, lehet találni elfogadható árú helyeket szinte minden nagyvárosban. Egy „klasszikus étteremben” akár 20-30 ezer Forintnak megfelelő dollárt is otthagyhatunk fejenként, míg a gyorséttermekben ennek a töredékét kell csak kifizetni. Az utcai street food árusoknál kevesebb olcsóbb alternatíva van: 1 hot dog 600-900 Ft-ba kerül, míg egy szelet pizza kb. 300-600 Ft. De természetesen az ismert fastfood éttermek is jelen vannak: McDonalds, BurgerKing, KFC, Subway, stb. A boltokban is jellemzőek a magasabb árak, a szolgáltatások pedig kifejezetten drágák. A belépőjegyeknél is érdemes erre az árszínvonalra készülni. Az autóbérlés sem olcsó az országban pláne, ha a letétek összegét is belekalkuláljuk. Jó hír, hogy az utazásaink nagy része tartalmazza az autóbérlést is, így ezzel külön nem kell számolnod. Fontos kérdés a borravaló „intézménye” egy USA körutazás során, ami gyakorlatilag „kötelező”. A legtöbb helyen 15-18-20% (ezt feltüntetik), de akár ennél is magasabb lehet. Ez az összeget elvárják, magyarán a „klasszikus borravaló” csak ezután jön, amit mindenkinek szíve-joga eldönteni, hogy ad-e (nem szokás).

Biztonság

A közbiztonság mértéke nagyban eltér attól függően, hogy az ország melyik városában, melyik államában tartózkodunk. Általánosságban elmondható, hogy az USA semmivel sem veszélyesebb, mint Európa, csak észben kell tartani néhány alapszabályt, ami feltétlenül szükséges az önfeledt utazáshoz. Nagyvárosokban sötétedés után kerülni kell a szűk utcákat, gettókat. A legtöbb helyen az óceánpartot sem tudjuk javasolni napnyugta után. A helyiek nagyon közvetlenek, így sokszor nehéz észrevenni, hogy ki az aki „csak kedves” és ki az, aki az értékeinkre hajt egy-egy beszélgetés alkalmával. Szerencsére ez utóbbira igen ritkán kerül sor. Az amerikai körutazások szervezésekor odafigyelünk arra, hogy a lehető legbiztonságosabb városokat és környékeket tegyük be az útitervbe, így neked már nem kell ezzel foglalkoznod. Ha bérelt autóval közlekedünk és betartunk néhány alapszabályt (amire felhívjuk majd a figyelmedet), akkor nagyon csekély az esélye bármi atrocitásnak az USA körutazás során. Ez senkit sem tántoríthat el ettől az életre szóló utazástól.

Ajánlatot kérek!