Punta Cana – Luxus gyöngyszem

14 nap

Induló árak a választott időpont és létszám függvényében

2 fő 1 szoba 830.000 Ft-tól/fő

A kalkulált ára tartalmazza

 • Retúr repülőjegy adókkal, illetékekkel budapesti indulással, feladható- és kézipoggyásszal is
 • Punta Canán 5*-os luxus szálloda közvetlen tengerparton
 • All Inclusive ellátás!
 • Lemondható utasbiztosítást, ami ideális ehhez az utazáshoz

Az utazás legkedvezőbb ára a választott utazási időszaktól és az utazók számától, életkorától (gyerek kedvezmény) függ.

Utazás Dominikára

A Dominikai Köztársaság a karibi térség igazi gyöngyszeme. A türkizkék tenger, fehér homok, magas pálmafák élőben adják vissza a képeslapok fotóit. A szigeten elérhető resortok mindegyike széles étterem-, bár- és medencekínálattal rendelkezik, és elérhető áron kínálnak felejthetetlen ötcsillagos élményt. Számtalan fakultatív kirándulás is várja az utazókat, ahol lehetőség nyílik a természet és a dominikai kultúra rejtelmeivel megismerkedni. Akár az óceán felőli, akár a karibi partszakaszra utazunk, egy rövid átszállással, majd a reptérről egy rövid transzferrel a hotelek könnyen elérhetők.

Fakultatív programlehetőségek Dominikán

Dominika

 • Számtalan érdekes programra számíthat az ide utazó. Lakatlan szigeteket látogathattok hajós kiránduláson, vízeséseket és fehér homokos partszakaszokat járhattok be lóháton, úszkálhattok esőerdei tavacskákban, vagy az óceánban delfinekkel, részt vehettek bálnalesen vagy megismerhetitek a szivar- vagy a csokoládékészítés rejtelmeit.

A programokhoz és transzferhez fogunk ajánlani megbízható és jól bevált kontaktot.

Dominika időjárása – mikor érdemes utazni?

Dominika egész évben 30-35 fokos hőmérséklettel várja az utazókat, és bár a nyári – kora őszi hónapokra esik az esős évszak, ugyanúgy élvezhető a nyaralás. (Ilyenkor melegebb van, és párásabb a levegő, és minden nap esik az eső egy rövidebb ideig, majd kisüt a nap.)

Tanácsadó munkadíjunk

 • A tanácsadói díjunk a lefoglalt utazás ára után számolódik – mértéke 13%
 • Családok, baráti társaságok, csoportok részére tudunk kedvezményt adni
 • Számla ellenében a tanácsadó részére fizetendő készpénzben vagy átutalással

Miért érdemes az amerikai utazásodhoz az Amerika Neked utazási tanácsadót választanod?

Utazási irodaSaját szervezés Amerika Neked
Költséghatékony
Rugalmas
Nem kell szervezned
Professzionális
 • Utazási tanácsadóként az egyéni szervezés és a hagyományos csoportos utazás ideális kombinációját valósítjuk meg
 • Tanácsadóink átfogó személyes tapasztalattal rendelkeznek, rendszeresen utazunk az adott helyszínekre, folyamatosan a legaktuálisabb információk birtokában vagyunk
 • Nagyon jól felépített élménydús, tartalmas utazási javaslatokat állítunk össze, majd szabjuk teljesen személyre az igényeidnek megfelelően
 • Álmaid útját olyan áron valósítjuk meg, amire valószínűleg nem is gondoltál volna
 • Részletes programtervezetet, útleírást és számtalan hasznos tippet kapsz tőlünk
 • Kedvező feltételekkel kötünk mindenre (koronavírusra is) kiterjedő lemondható ideális fedezetű utasbiztosítást és igény esetén útlemondási biztosítást
 • Az utazás árát nem nekünk fogod fizetni, minden közvetlenül a Te nevedre kerül a világ legnagyobb utazási szolgáltatóinál
 • Levesszük a válladról azt a hatalmas mennyiségű munkát és utánajárást, ami az egyéni szervezéssel jár
 • Személyesen találkozunk, átbeszélünk minden részletet az utazással kapcsolatosan
 • A Ti preferenciátok és a mi javaslataink alapján közösen végezzük el a foglalásokat
 • A legszuperebb ár-érték arányú szállásokat fogjuk javasolni, ideális elhelyezkedéssel, megkeressük az aktuális legjobb árakat, ingyenes lemondással foglalunk
 • A foglalások után és az utazásod alatt is fordulhatsz hozzánk kérdésekkel

Ismerd meg az utazási tanácsadás szabadságát részletesen

Tájékoztatunk, hogy az Amerika Neked csapatának tagjai független utazási tanácsadóként és nem egy utazási iroda munkatársaként  végzik tevékenységüket. Mi, az Amerika Neked-nél a szervezés terhét és nehézségeit vesszük le a válladról: helyismeretünk és átfogó tudásunk alapján segítünk komplett utazásotok megszervezésében. Többek között a számotokra ideális járatok és szállások megkeresésével, a legkedvezőbb árak megtalálásában, az utazást megelőző teendőkkel, a programokkal való kitöltésben, illetve az adott úthoz ajánlott biztosítások megkötésében (utas- és útlemondás) segítünk. 

Mi semmilyen részvételi díjat nem veszünk át Tőletek, így az utazási szerződések és pénzügyi teljesítések közvetlenül közötted mint ügyfél, és az utazási szolgáltatók között (pl. légitársaság/szállásajánlat) jönnek létre, ezért azok elvárható színvonalú minőségéért és teljesítéséért az általatok kiválasztott, és szerződött szolgáltató lesz felelős. Mivel ezek a cégek az utazási piacon jellemzően több évtizedes nemzetközi múlttal, jogszabályi megfelelőséggel és garanciákkal rendelkeznek, így az Amerika Neked-nél mi azt gondoljuk, hogy ez számotokra előny, amely minimális kockázatot hordoz. 

A tanácsadáson túl az utazás teljesítéséért, annak megfelelőségéért a utazási irodákkal ellentétben nem csapatunk tagjai tartozunk felelősséggel hanem már a korábban említett globális szolgáltatók, de számíthattok a segítségünkre (tanácsok, alternatívák) amennyiben részetekről vagy a szolgáltató részéről változás merülne fel. Az utazásszervezőnek és az utazásközvetítőnek a felelősségére vonatkozó jogszabályi rendelkezéseket az utazási csomag kapcsán többek között a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi. V. törvény (a továbbiakban: Ptk.) 6:254. § és az utazási szolgáltatásokra vonatkozó szerződésekről, különösen az utazási csomagra és az utazási szolgáltatás-együttesre vonatkozó szerződésekről szóló 472/2017. (XII. 28.) Korm. rendelet tartalmazza. 

Amennyiben szerződést kötsz velünk, közötted és csapatunk tagjai, mint független utazási tanácsadók között a Ptk. 6:272. §-a szerinti megbízási jogviszony jön létre. Csapatunk tagjainak felelősségéről az ÁSZF-ünk VI.1. pontja rendelkezik, mely szerint a mi felelősségünk az, hogy a legjobb tudásunk szerint segítsük utazásodat, az ÁSZF-ben foglaltak szerint. Bővebb információkért kérünk, fordulj közvetlenül csapatunk tagjaihoz.

A tanácsadód

Tóth László
Dominika specialista

Az egyetemi éveimet követően az egyik kedvenc időtöltésem lett az utazás, a repülős utak és azok megszervezése. Az elmúlt 20 évben többször voltam tengerentúli nyaraláson, több amerikai úton (keleti part és nyugati part egyaránt), a Karib-térségében, valamint számtalan európai és közel keleti tengerparti és nagyvárosi vakáción. Ezeket saját szervezésben, rengeteg hozzá olvasással, katalógusok átböngészésével szerveztem.

Ez motivált arra, hogy csatlakozzak az Amerika Neked csapatához, ahol az utazások iránti elkötelezettségem okán pedig immár szélesebb körben is mások részére utazásokat szervezzek.

Évek alatt összegyűjtött tapasztalataimat kamatoztatva egyedi igények, ötletek alapján gondosan állítom össze az utak tartalmát, olyan helyszíneket, programokat is ajánlva, amiket máshol nem kínálnak. Mindezt a legjobb ár-értékben egyaránt.

Személyes megbeszélésünk alkalmával az egyedi utak összeállítását is rugalmasabban tudjuk összeállítani, értékes és hasznos, személyre szabott információkkal, tanácsokkal tudok szolgálni, mely a nyaralást igazi élménnyé teszi.

Szeretettel várom minden kedves utazni vágyó érdeklődését!

Kedvcsináló videó Dominikáról

COVID információk

Az országban 2022. április 23- tól nincsenek hatályban a járvánnyal összefüggő utazási korlátozások, az általános idegenrendészeti beutazási feltételek teljesítése esetén szabadon be lehet utazni, a belépésnek nem feltétele negatív teszt, oltási igazolvány vagy egyéb a Covid-19 járvánnyal összefüggő orvosi vagy egyéb hatósági igazolás.

Repülőút hossza

Dominika nagyságrendileg 8000 km-re van Magyarországtól. Mivel hazánkból nem indulnak közvetlen járatok, így egy kényelmes átszálással tudjuk megközelíteni az országot. Az átszállás leggyakrabban Zürichben, Münchenben, Párizsban vagy Frankfurtban történik. A repülési idő általában 13-16 óra, az átszállási idők függvényben. Dominika egy kényelmesen és biztonságosan megközelíthető úticél.

Időeltolódás

Mivel a Dominikán használt időzóna UTC-4, így az időeltolódás Magyarországhoz képest -6 óra nyáron és -5 óra télen. Mivel ez már egy jelentős időeltolódásnak számít, így az utazás során előfordulhat „jetlag” (főleg hazatérés után). A dominikai utazás előtt néhány nappal már érdemes igazítani az ébrenlétünket az ottani időzónához, hogy ne ott kelljen alkalmazkodnunk.

Konnektor átalakító

Dominikán az európai 220-230 V-tal szemben csak 110-120 V a feszültség. Ezt érdemes szem előtt tartani, ha aktívan szeretnénk elektronikai eszközöket használni. Magasabb kategóriájú hotelekben előfordul 220 V is. Dominikán az amerikai A típusú (2 ágas) és az európai szabvány konnektorok az elterjedtek. Hotelekben bármelyik előfordulhat. Emiatt érdemes vinni EU-USA hálózati átalakítót, hiszen anélkül előfordulhat, hogy nem fogjuk tudni tölteni az elektromos eszközeinket. Általában a hotelekben is kapni ilyen átalakítókat.

Vízum

Magyar állampolgárok a kiindulási országtól függetlenül vízum nélkül léphetnek be az országba. Fontos kitétel, hogy az útlevélnek az utazás végétől számított további hat hónapig érvényesnek kell lennie, illetve a belépés után ki kell tölteni egy turista kártyát, amit sokszor már a repülőn kiosztanak (vagy felvehető a reptéren). Ennek ára 10 USD. Ha minden rendben van, 30 napig szabadon mozoghatunk az országban az útlevelünkkel. Ez további +30 nappal meghosszabbítható díj ellenében. Így akár egy extrém hosszú dominikai nyaralásnak sincs akadálya.

Árak

Dominika a Karib térség többi országához viszonyítva jó ár-érték arányú nyaralóhely. Az árak egyáltalán nincsenek elszállva, nagyságrendileg budapesti árcédulákkal fogunk találkozni. Fontos megemlíteni, hogy az általunk szervezett dominikai nyaralások zöme all-inclusive csomagokkal kerülnek foglalásra, így legtöbbször csak a fakultatív kirándulásokra, ajándékokra kell csak költeni. A fakultatív programok árai nagyban függnek a tevékenységtől és a szolgáltatóktól is. Általában 15.000-25.000 Forinttól kezdődnek, határ a csillagos ég. Hoteleken belül az ajándékboltokban teljesen elfogadható szuvenír árak vannak. Előfordulhat, hogy belebotlunk 1-2 extrém drága programba egy dominikai utazás során, de ne legyünk restek ezeket elutasítani. Szinte mindig van olcsóbb alternatíva. A hotel recepciósai is szívesen segítenek ebben.

Biztonság

Sajnos még mindig sok rémhír terjed az interneten és a közösségi médiában Dominikáról. Tapasztalataink alapján a közbiztonság nem rossz. Egy dominikai nyaralás során a turisták többsége az ott töltött idejük nagy részét a szállodában és annak közvetlen közelében töltik el. Ezek a hotelek kis őrzött minifalvak, ahol teljes a biztonság. Leginkább a kirándulások, szervezett programok során van okunk elővigyázatos(abb)nak lenni. Az egyedül lófráló turistákat gyakran találják meg különböző alakok, vagy a rendőrség, akik sajnos szintén csak pénzt akar tőlünk leakasztani. Érdemes a szervezett kirándulásokat választani az egyéni szervezés helyett. Néhány alapelv betartásával semmi bántódásunk nem fog esni Dominikán: Ne járkáljunk éjszaka egyedül a sötétben, túlzsúfolt utcákban. Ne keveredjünk helyi balhékba! Kerüljük a rendőröket és a „rátukmáló” helyieket! Értékeinkre (pénz, útlevél, stb.) mindig figyeljünk, ha elhagyjuk a hotel területét! Ne fogadjunk el italt idegenektől! Hölgyek vigyázzanak a „túl kedves” helyiekkel, hotel animátorokkal! Ha ezeket betartjuk, semmi akadálya egy önfeledt és életre szóló dominikai utazásnak.

Ajánlatot kérek!