Ez az úticél jelenleg nem elérhető!

Perui körutazás

14 nap

Induló árak a választott időpont és létszám függvényében

2 fő 1 szoba 599.000 Ft-tól/fő

A kalkulált ára tartalmazza

 • Budapest – Lima retúr repülőjegy adókkal, illetékekkel
 • Lima – Cuzco retúr repülőjegy adókkal, illetékekkel
 • Utazás prémium légitársaságokkal, 20kg feladott poggyásszal, étkezésekkel, jó átszállási idővel
 • Autóbérlés biztosítással a paracasi hosszú kirándulás teljes időtartamára (az autóbérléshez hitelkártya szükséges!)
 • Retúr vonatjegy Cuzco és a Machu Picchu között
 • Igényes, jó elhelyezkedésű reggelis szállások a teljes utazás során
 • Lemondható utasbiztosítást, ami ideális ehhez az utazáshoz

Az utazás legkedvezőbb ára a választott utazási időszaktól és az utazók számától, életkorától (gyerek kedvezmény) függ.

Utazás Peruba

Peru egy igazi spirituális és kulturális utazást kínál minden látogatónak. A cuzco-i régió lehetőséget nyújt az inka örökség mélyebb megismerésére, ahol a Machu Picchu jelenti az ékkövet az utazás végén. Az ország gasztronómiája messze földön híres a helyi és ázsiai konyhák fúziója, és a gyümölcsök, zöldségek kavalkádja miatt. A Csendes-óceán paracasi térségében pedig megcsodálhatjuk Dél-Amerika egyetlen oázisát, a kőbe vésett ősi Nazca-vonalakat, és testközelből ismerhetjük meg a gazdag óceáni élővilágot.

Fakultatív programlehetőségek Peruban

Peru

 • Az ország nagyon változatos, és magyar szemmel különleges kultúrájával várja az utazókat. Az inka örökség megismerése mellett a paracasi régióban ismerkedhetünk hajós kiránduláson a természettel (pingvinek, fókák, kormoránok), elrepülhetünk a Nazca-vonalak fölé kisgéppel, részt vehetünk homokfutós és sandboard-os oázis-felfedezésen. A legbátrabbak akár siklóernyőzhetnek is a limai tengerpart szikláiról, vagy elutazhatnak az amazonasi régióba is.

Peru időjárása – mikor érdemes utazni?

December és február környékén az esős évszak miatt nem a legideálisabb az utazás (főleg a hegyvidéki területeken). Ha biztosak akarunk lenni benne, hogy a Machu Picchu előbújik a felhők közül, a március és november közötti időszak a javasolt.

Tanácsadó munkadíjunk

 • A tanácsadói díjunk a lefoglalt utazás ára után számolódik – mértéke 13%
 • Családok, baráti társaságok, csoportok részére tudunk kedvezményt adni
 • Számla ellenében a tanácsadó részére fizetendő készpénzben vagy átutalással

Miért érdemes az amerikai utazásodhoz az Amerika Neked utazási tanácsadót választanod?

Utazási irodaSaját szervezés Amerika Neked
Költséghatékony
Rugalmas
Nem kell szervezned
Professzionális
 • Utazási tanácsadóként az egyéni szervezés és a hagyományos csoportos utazás ideális kombinációját valósítjuk meg
 • Tanácsadóink átfogó személyes tapasztalattal rendelkeznek, rendszeresen utazunk az adott helyszínekre, folyamatosan a legaktuálisabb információk birtokában vagyunk
 • Nagyon jól felépített élménydús, tartalmas utazási javaslatokat állítunk össze, majd szabjuk teljesen személyre az igényeidnek megfelelően
 • Álmaid útját olyan áron valósítjuk meg, amire valószínűleg nem is gondoltál volna
 • Részletes programtervezetet, útleírást és számtalan hasznos tippet kapsz tőlünk
 • Kedvező feltételekkel kötünk mindenre (koronavírusra is) kiterjedő lemondható ideális fedezetű utasbiztosítást és igény esetén útlemondási biztosítást
 • Az utazás árát nem nekünk fogod fizetni, minden közvetlenül a Te nevedre kerül a világ legnagyobb utazási szolgáltatóinál
 • Levesszük a válladról azt a hatalmas mennyiségű munkát és utánajárást, ami az egyéni szervezéssel jár
 • Személyesen találkozunk, átbeszélünk minden részletet az utazással kapcsolatosan
 • A Ti preferenciátok és a mi javaslataink alapján közösen végezzük el a foglalásokat
 • A legszuperebb ár-érték arányú szállásokat fogjuk javasolni, ideális elhelyezkedéssel, megkeressük az aktuális legjobb árakat, ingyenes lemondással foglalunk
 • A foglalások után és az utazásod alatt is fordulhatsz hozzánk kérdésekkel

Ismerd meg az utazási tanácsadás szabadságát részletesen

Tájékoztatunk, hogy az Amerika Neked csapatának tagjai független utazási tanácsadóként és nem egy utazási iroda munkatársaként  végzik tevékenységüket. Mi, az Amerika Neked-nél a szervezés terhét és nehézségeit vesszük le a válladról: helyismeretünk és átfogó tudásunk alapján segítünk komplett utazásotok megszervezésében. Többek között a számotokra ideális járatok és szállások megkeresésével, a legkedvezőbb árak megtalálásában, az utazást megelőző teendőkkel, a programokkal való kitöltésben, illetve az adott úthoz ajánlott biztosítások megkötésében (utas- és útlemondás) segítünk. 

Mi semmilyen részvételi díjat nem veszünk át Tőletek, így az utazási szerződések és pénzügyi teljesítések közvetlenül közötted mint ügyfél, és az utazási szolgáltatók között (pl. légitársaság/szállásajánlat) jönnek létre, ezért azok elvárható színvonalú minőségéért és teljesítéséért az általatok kiválasztott, és szerződött szolgáltató lesz felelős. Mivel ezek a cégek az utazási piacon jellemzően több évtizedes nemzetközi múlttal, jogszabályi megfelelőséggel és garanciákkal rendelkeznek, így az Amerika Neked-nél mi azt gondoljuk, hogy ez számotokra előny, amely minimális kockázatot hordoz. 

A tanácsadáson túl az utazás teljesítéséért, annak megfelelőségéért a utazási irodákkal ellentétben nem csapatunk tagjai tartozunk felelősséggel hanem már a korábban említett globális szolgáltatók, de számíthattok a segítségünkre (tanácsok, alternatívák) amennyiben részetekről vagy a szolgáltató részéről változás merülne fel. Az utazásszervezőnek és az utazásközvetítőnek a felelősségére vonatkozó jogszabályi rendelkezéseket az utazási csomag kapcsán többek között a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi. V. törvény (a továbbiakban: Ptk.) 6:254. § és az utazási szolgáltatásokra vonatkozó szerződésekről, különösen az utazási csomagra és az utazási szolgáltatás-együttesre vonatkozó szerződésekről szóló 472/2017. (XII. 28.) Korm. rendelet tartalmazza. 

Amennyiben szerződést kötsz velünk, közötted és csapatunk tagjai, mint független utazási tanácsadók között a Ptk. 6:272. §-a szerinti megbízási jogviszony jön létre. Csapatunk tagjainak felelősségéről az ÁSZF-ünk VI.1. pontja rendelkezik, mely szerint a mi felelősségünk az, hogy a legjobb tudásunk szerint segítsük utazásodat, az ÁSZF-ben foglaltak szerint. Bővebb információkért kérünk, fordulj közvetlenül csapatunk tagjaihoz.

Kedvcsináló videó Peruról

COVID információk

A perui kormány eltörölte a COVID-19 miatt korábban érvényben lévő egészségügyi vészhelyzetet, hatályon kívül helyezve az ezzel kapcsolatos összes jogszabályt, beleértve az utazási korlátozásokat is.

Repülőút hossza

Egy-egy átszállással, körülbelül 18 órás utazás után kényelmesen elérhető Lima. A belföldi járatok szinte buszszerű menetrenddel, másfél órás menetidővel közlekednek országon belül.

Időeltolódás

Peruban -5 óra az időeltolódás.

Konnektor átalakító

220 V

Vízum

A magyar állampolgárok főszabály szerint 90 napra utazhatnak be vízummentesen Peruba turistaként.

Árak

A magyar viszonyokhoz képest alacsony árkategóriájú ország Peru. Olcsón lehet enni, utazni, vásárolni. A belépők viszont az ismert turisztikai látványosságokhoz magasabb áron elérhetők.

Biztonság

Az ország biztonsági besorolása a III. biztonsági besorolási kategória, azaz a biztonsági kockázatot rejtő, fokozott óvatossággal látogatható országok és térségek listáján található.