Ez az úticél jelenleg nem elérhető!

Mágikus Kolumbia

14 nap

Induló árak a választott időpont és létszám függvényében

2 fő 1 szoba 499.000 Ft-tól/fő

A kalkulált ára tartalmazza

 • Budapest – Bogotá retúr repülőjegy adókkal, illetékekkel
 • Bogotá – Cartagena de Indias retúr repülőjegy adókkal, illetékekkel
 • Bogotá – Leticia retúr repülőjegy adókkal, illetékekkel
 • Utazás prémium légitársaságokkal, 20kg feladott poggyásszal, étkezésekkel, jó átszállási idővel
 • Igényes, jó elhelyezkedésű reggelis szállások a teljes utazás során
 • Lemondható utasbiztosítást, ami ideális ehhez az utazáshoz

Az utazás legkedvezőbb ára a választott utazási időszaktól és az utazók számától, életkorától (gyerek kedvezmény) függ.

Utazás Kolumbiába

Biztos lehetsz benne, hogy Kolumbia lesz életed egyik legnagyobb pozitív csalódása. A változatos tájak, kedves emberek, karibi, amazonasi és andoki időjárás és kultúra, a pre-kolumbiánus emlékek, a fantasztikus gasztronómia több hónapra is elég lehetőséget tartogatnak. Kolumbia azon kevés helyek egyike, amit még mindig járatlan utakon fedezhet fel magának az utazó megfizethető áron, mindezt egy életre szóló élménnyel gazdagodva. Közepes mennyiségű utazással, egy-egy átszállással kényelmesen lehet eljutni Bogotába.

Fakultatív programlehetőségek Kolumbiában

Kolumbia

 • Hajókázás az Amazonason, majomles, éjszakai csónakázás, rózsaszín delfinek, kávéültetvények, égig érő viaszpálmák, karibi búvárkodás, koloniális városok, Aranymúzeum, százegy féle gyümölcs, és kiváló gasztronómia – ez mind mind Kolumbia. Egy igazi ezerarcú ország rengeteg fakultatív programmal.

Kolumbia időjárása – mikor érdemes utazni?

Kolumbia egy óriási területet felölelő ország, így ruhatár kapcsán felkészülten kell érkezni. Bogotá magashegyi klímája (20 fok körüli hőmérséklettel) becsapós lehet, főleg mert év elején rendszeresek az özönvízszerű esőzések. Ugyanakkor Medellín az “örök tavasz városa”, és kellemes hőmérséklettel bír. A kávéültetvényekre ugyanez elmondható, de az esték itt is hűvösek lehetnek. Az amazóniai és a karibi térség viszont 30 fok fölötti hőmérséklettel rendelkezik. Az ország egész évben utazható időjárási szempontból.

Tanácsadó munkadíjunk

 • A tanácsadói díjunk a lefoglalt utazás ára után számolódik – mértéke 13%
 • Családok, baráti társaságok, csoportok részére tudunk kedvezményt adni
 • Számla ellenében a tanácsadó részére fizetendő készpénzben vagy átutalással

Miért érdemes az amerikai utazásodhoz az Amerika Neked utazási tanácsadót választanod?

Utazási irodaSaját szervezés Amerika Neked
Költséghatékony
Rugalmas
Nem kell szervezned
Professzionális
 • Utazási tanácsadóként az egyéni szervezés és a hagyományos csoportos utazás ideális kombinációját valósítjuk meg
 • Tanácsadóink átfogó személyes tapasztalattal rendelkeznek, rendszeresen utazunk az adott helyszínekre, folyamatosan a legaktuálisabb információk birtokában vagyunk
 • Nagyon jól felépített élménydús, tartalmas utazási javaslatokat állítunk össze, majd szabjuk teljesen személyre az igényeidnek megfelelően
 • Álmaid útját olyan áron valósítjuk meg, amire valószínűleg nem is gondoltál volna
 • Részletes programtervezetet, útleírást és számtalan hasznos tippet kapsz tőlünk
 • Kedvező feltételekkel kötünk mindenre (koronavírusra is) kiterjedő lemondható ideális fedezetű utasbiztosítást és igény esetén útlemondási biztosítást
 • Az utazás árát nem nekünk fogod fizetni, minden közvetlenül a Te nevedre kerül a világ legnagyobb utazási szolgáltatóinál
 • Levesszük a válladról azt a hatalmas mennyiségű munkát és utánajárást, ami az egyéni szervezéssel jár
 • Személyesen találkozunk, átbeszélünk minden részletet az utazással kapcsolatosan
 • A Ti preferenciátok és a mi javaslataink alapján közösen végezzük el a foglalásokat
 • A legszuperebb ár-érték arányú szállásokat fogjuk javasolni, ideális elhelyezkedéssel, megkeressük az aktuális legjobb árakat, ingyenes lemondással foglalunk
 • A foglalások után és az utazásod alatt is fordulhatsz hozzánk kérdésekkel

Ismerd meg az utazási tanácsadás szabadságát részletesen

Tájékoztatunk, hogy az Amerika Neked csapatának tagjai független utazási tanácsadóként és nem egy utazási iroda munkatársaként  végzik tevékenységüket. Mi, az Amerika Neked-nél a szervezés terhét és nehézségeit vesszük le a válladról: helyismeretünk és átfogó tudásunk alapján segítünk komplett utazásotok megszervezésében. Többek között a számotokra ideális járatok és szállások megkeresésével, a legkedvezőbb árak megtalálásában, az utazást megelőző teendőkkel, a programokkal való kitöltésben, illetve az adott úthoz ajánlott biztosítások megkötésében (utas- és útlemondás) segítünk. 

Mi semmilyen részvételi díjat nem veszünk át Tőletek, így az utazási szerződések és pénzügyi teljesítések közvetlenül közötted mint ügyfél, és az utazási szolgáltatók között (pl. légitársaság/szállásajánlat) jönnek létre, ezért azok elvárható színvonalú minőségéért és teljesítéséért az általatok kiválasztott, és szerződött szolgáltató lesz felelős. Mivel ezek a cégek az utazási piacon jellemzően több évtizedes nemzetközi múlttal, jogszabályi megfelelőséggel és garanciákkal rendelkeznek, így az Amerika Neked-nél mi azt gondoljuk, hogy ez számotokra előny, amely minimális kockázatot hordoz. 

A tanácsadáson túl az utazás teljesítéséért, annak megfelelőségéért a utazási irodákkal ellentétben nem csapatunk tagjai tartozunk felelősséggel hanem már a korábban említett globális szolgáltatók, de számíthattok a segítségünkre (tanácsok, alternatívák) amennyiben részetekről vagy a szolgáltató részéről változás merülne fel. Az utazásszervezőnek és az utazásközvetítőnek a felelősségére vonatkozó jogszabályi rendelkezéseket az utazási csomag kapcsán többek között a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi. V. törvény (a továbbiakban: Ptk.) 6:254. § és az utazási szolgáltatásokra vonatkozó szerződésekről, különösen az utazási csomagra és az utazási szolgáltatás-együttesre vonatkozó szerződésekről szóló 472/2017. (XII. 28.) Korm. rendelet tartalmazza. 

Amennyiben szerződést kötsz velünk, közötted és csapatunk tagjai, mint független utazási tanácsadók között a Ptk. 6:272. §-a szerinti megbízási jogviszony jön létre. Csapatunk tagjainak felelősségéről az ÁSZF-ünk VI.1. pontja rendelkezik, mely szerint a mi felelősségünk az, hogy a legjobb tudásunk szerint segítsük utazásodat, az ÁSZF-ben foglaltak szerint. Bővebb információkért kérünk, fordulj közvetlenül csapatunk tagjaihoz.

Kedvcsináló videó Kolumbiáról

Repülőút hossza

Egy-egy átszállással, nagyon kényelmesen érhető el Bogotá Budapestről. Nagyjából 15 óra az út irányonként.

Időeltolódás

-7 óra az időeltolódás.

Konnektor átalakító

110 V.

Vízum

Nem szükséges vízum Kolumbiába.

Árak

A magyar viszonyokhoz képest alacsonyabb árakkal lehet számolni Kolumbiában. A szállások és étkezés kifejezetten olcsó, így az egyik legjobb ár/érték arányú desztináció lehet Kolumbia.