Fedezd fel Tinkmarával együtt New York titkait!

Bizonyára nem kell bemutatnunk „A Tengerentúlról jelentem – Fedezd fel New York titkait!” blog és Facebook közösségi oldalt, amellyel szerkesztője (és egyben tulajdonosa), a pécsi származású Tinkmara, a HVG által meghirdetett Goldenblog blog versenyen 2010-ben első helyezést ért el.

A 2009-ben indult blog a volt és jövőbeli utazók naprakész információs központja. Közel 400 bejegyzést tartalmaz New York legismertebb látványosságairól, újdonságairól és a város kevésbé ismert, „titkos” gyöngyszemeiről.

A blog célja, hogy ötleteket és tanácsot nyújtson a New York-i út tervezésében és kivitelezésében, tájékoztasson a város infrastrukturális, építészeti, kulturális újdonságairól, valamint aktuális eseményeiről. Mindezek mellett olvashattok a város történelméről, a New York-i mentalitásról, szokásokról, ünnepekről és hétköznapokról.

Tinkmara pécsi születésű, 15 éve él New Yorkban.

A naponta frissülő Facebook közösségi oldalnak közel 90 ezer követője van. Az oldalon az aktuális eseményeken kívül képeket, videókat, élményeket olvashatsz; emellett az olvasók a kommentekben ötletekkel és tanácsokkal láthatják el egymást. A hangulat baráti, rosszindulatnak és ellenségeskedésnek helye nincs Tinkmara oldalán.

Ami Tinkmarát illeti, a blogot és a Facebook oldalt egyedül vezeti. Pécsi születésű, 15 éve él New Yorkban. Eredeti szakmája tanító-gyógypedagógus, jelenleg Emberi Erőforrás Analitikus egy manhattani székhelyű nemzetközi cégnél. „A Tengerentúlról jelentem”-re a hobbijaként tekint, hiszen New York hiteles bemutatását a szívügyének tekinti.

 

Fedezd fel Tinkmarával együtt New York titkait! Szeretettel vár:

– blogján: https://tinkmara.com

– Facebook oldalán: A Tengerentúlról jelentem

– az Utazási Podcast🎧 New York-i sorozatában: https://kite.link/tinkmara