Az Amerika Neked már 5 éve egyedi és különleges megoldást kínál azoknak, akik egy amerikai utazást terveznek vagy álmodoznak róla.

Egy amerikai utazás meglehetősen komplex és a hazai, európai szokásoktól sok esetben igen eltérő. A megfelelő helyismeretek hiányában nagyon nehéz, valamint idő és energiaigényes egy ilyen út önálló megszervezése és megvalósítása. Sokan vagytok úgy, hogy egy előre összeállított,  kötött programos csoportos utazásra nem szívesen mennétek el, arról nem is beszélve hogy általában ezek az utak nagyon drágák. Az Amerika Neked segít abban, hogy hihetetlen árakon egy személyes preferenciád szerinti, jól megszervezett, minőségi utazáson tudj részt venni. Facebook oldalunkat mára több mint 54,000-en követitek és megszámlálhatatlan boldog ügyfél véleményét olvashatjátok ott, akik már segítségünkkel eljutottak Amerikába.

Amennyiben ázsiai utazás érdekelne inkább, látogass el társoldalunkra az, Ázsia Neked-re.

Mi az amire számíthatsz?

 • Nagyon jól felépített élménydús, tartalmas utazási javaslatokat állítunk össze, majd szabjuk teljesen személyre  az igényeidnek megfelelően
 • Álmaid útját olyan áron valósítjuk meg, amire valószínűleg nem is gondoltál volna
 • Programtervezetet, útvonaltérképeket, útleírást és számtalan hasznos tippet kapsz tőlünk
 • Az utazás árát nem nekünk fizeted, minden közvetlenül a Te nevedre kerül a világ vezető szolgáltatóinál
 • Levesszük a válladról azt a hatalmas mennyiségű munkát és utánajárást ami az egyéni szervezéssel jár
 • Személyesen találkozunk, átbeszélünk minden részletet az utazással kapcsolatosan
 • A Ti preferenciátok és a mi javaslataink alapján közösen végezzük el a foglalásokat
 • A legszuperebb ár-érték arányú szállásokat fogjuk javasolni, ideális elhelyezkedéssel
 • A foglalások után és az utazásod alatt is fordulhatsz hozzánk kérdésekkel

 

Hogyan működik a tanácsadás? Mi a következő lépés?

 • Weboldalunkon válaszd ki azt az utazást, ami leginkább közel áll az elképzeléseidhez
 • Mi ingyenesen készítünk Neked egy részletes ajánlatot a választott utazás kapcsán, amelyet tudunk finomítani a pontosabb igényeidnek megfelelően
 • Amennyiben szimpatikus az ajánlat, akkor időpont egyeztetést követően egy személyes találkozón átbeszéljük az utazás részleteit, változtatási igényeket
 • A találkozón közösen foglaljuk le a repülőjegyeket, szállásokat illetve a választott utazás függvényében autóbérlést, hajóút foglalást is intézünk
 • Nincs kockázatod, az út árát nem nekünk fizeted, minden közvetlenül a Te nevedre kerül a világ vezető szolgáltatóinál
 • Tanácsaink által nem csak a foglalások során hanem az ott tartózkodás alatt is sokat tudtok spórolni
 • A tanácsadói díjunk a választott és lefoglalt utazás ára után számolódik – mértéke 12%. Tanácsadásról szóló számlát kapsz attól, aki az utatok komplett tervezését, szervezését végzi.
 • Nagyobb létszámok esetében egyedi kedvezményt tudunk ajánlani a tanácsadási díjunkból.

 

Engem Birtók Bencének hívnak, világ életemben imádtam utazni és utakat szervezni, volt szerencsém több mint 30 országba eljutni. Amerikában először 2008-ban jártam, akkor 1 évet töltöttem ott a Corvinus Egyetem ösztöndíjának köszönhetően a University of Southern Californián Los Angelesben. Ezen időszak alatt próbáltam minél többet látni, azonnal lenyűgöztek a városok, a természeti szépségek úgyhogy azóta már többször is visszatértem hosszabb időre. Hobbiból sok utazást szerveztem a kinti cserediákoknak még az ösztöndíj alatt illetve azt követően baráti társaságoknak, így gondoltam ki és indítottam el az Amerika Neked-et, melyben ötvöztem az egyéni szervezés és az utazási irodával történő utazás előnyeit.

Az Amerika Neked projekten több partnerrel közösen dolgozunk. Együttes amerikai tapasztalatunk sok években mérhető, többen tanultunk/dolgoztunk is kint hosszabb ideig. Tudásunkat felhasználva folyamatosan azon dolgozunk, hogy minden szempontból a legjobb utakat tudjuk számotokra megtervezni és megszervezni. Partnerek:

Géza / Szilveszter /  Livi / Gergő / Ági / Adri

 

  

Ügyfeleinkkel való kapcsolattartást, az utak megszervezését a kiválasztott út és kapacitásaink alapján osztjuk fel egymás között, így biztosítjuk hogy mindig a legjobb kezekbe kerüljetek.

Amennyiben szimpatikusak a leírtak és utazást tervezel Amerika irányába, kérj ajánlatot, keress minket bizalommal!

Kövesd Facebookon az Amerika Neked-et!

facebook

 

 

Impresszum

Adatkezelési engedélyszám: NAIH-116183/2017. Adatkezelési tájékoztatónk az Ajánlatkérő oldalon található.