Amerika Neked utazási tanácsadás: az amerikai utak specialistája – költséghatékony egyéni utazás Amerika kontinensére

Az Amerika Neked már több mint 5 éve egyedi és különleges megoldást kínál azoknak, akik egy amerikai utazást terveznek vagy álmodoznak róla.

Egy amerikai utazás meglehetősen komplex ami a hazai, európai szokásoktól sok esetben igen eltérő. A megfelelő helyismeretek hiányában nagyon nehéz, valamint idő és energiaigényes egy ilyen út önálló megszervezése és megvalósítása. Sokan vagytok úgy, hogy egy előre összeállított, kötött programos csoportos utazásra nem szívesen mennétek el, arról nem is beszélve hogy általában ezek az utak nagyon drágák. Az Amerika Neked segít abban, hogy hihetetlen árakon egy személyes preferenciád szerinti, jól megszervezett, minőségi utazáson tudj részt venni. Facebook oldalunkat mára több mint 71,000-en követitek és megszámlálhatatlan boldog ügyfél véleményét olvashatjátok ott, akik már segítségünkkel eljutottak Amerikába.

Amennyiben ázsiai utazás érdekelne inkább, látogass el társoldalunkra az Ázsia Neked-re.

Mi az amire számíthatsz?

 • Nagyon jól felépített élménydús, tartalmas utazási javaslatokat állítunk össze, majd szabjuk teljesen személyre az igényeidnek megfelelően
 • Álmaid útját olyan áron valósítjuk meg amire valószínűleg nem is gondoltál volna
 • Programtervezetet, útvonaltérképeket, útleírást és számtalan hasznos tippet kapsz tőlünk
 • Kedvező feltételekkel kötünk mindenre (koronavírusra is) kiterjedő lemondható ideális fedezetű utasbiztosítást és igény esetén útlemondási biztosítást
 • Nincs kockázatod, az út árát nem nekünk fizeted, minden közvetlenül a Te nevedre kerül a világ vezető szolgáltatóinál
 • Levesszük a válladról azt a hatalmas mennyiségű munkát és utánajárást ami az egyéni szervezéssel jár
 • A Ti preferenciátok és a mi javaslataink alapján közösen végezzük el a foglalásokat
 • A legszuperebb ár-érték arányú szállásokat fogjuk javasolni, ideális elhelyezkedéssel
 • A foglalások után és az utazásod alatt is fordulhatsz hozzánk kérdésekkel

Hogyan működik a tanácsadás? Mi a következő lépés?

 • Weboldalunkon válaszd ki azt az utazást, ami leginkább közel áll az elképzeléseidhez
 • Mi ingyenesen készítünk Neked egy részletes ajánlatot a választott utazás kapcsán, amelyet tudunk finomítani a pontosabb igényeidnek megfelelően
 • Amennyiben szimpatikus az ajánlat, akkor időpont egyeztetést követően (online meetingen, vagy személyesen) átbeszéljük az utazás részleteit és az esetleges változtatási igényeket
 • A megbeszélésen közösen foglaljuk le a repülőjegyeket, szállásokat illetve a választott utazás függvényében buszjegyeket, hajóút foglalást is intézünk
 • Nincs kockázatod, az út árát nem nekünk fizeted, minden közvetlenül a Te nevedre kerül a világ vezető szolgáltatóinál
 • Tanácsaink által nem csak a foglalások során hanem az ott tartózkodás alatt is sokat tudtok spórolni
 • A tanácsadói díjunk a választott és lefoglalt utazás ára után számolódik – mértéke 13%.  Tanácsadásról szóló számlát kapsz attól az egyéni vállalkozótól aki a legprofibb a Te utad megszervezésében
 • Nagyobb létszámok esetében egyedi kedvezmény jár.

Amerika Neked vélemények

Ismerd meg csapatunkat

Birtók Bence

Engem Birtók Bencének hívnak, világ életemben imádtam utazni és utakat szervezni majd volt szerencsém több mint 30 országba eljutni. Amerikában először 2008-ban jártam, akkor 1 évet töltöttem ott a Corvinus Egyetem ösztöndíjának köszönhetően a University of Southern Californián Los Angelesben. Ezen időszak alatt próbáltam minél többet látni. Azonnal lenyűgöztek a városok, a természeti szépségek úgyhogy azóta már sokszor is visszatértem hosszabb időre. Hobbiból sok utazást szerveztem a kinti cserediákoknak még az ösztöndíj alatt illetve azt követően baráti társaságoknak, így gondoltam ki és indítottam el az Amerika Neked-et, melyben ötvöztem az egyéni szervezés és az utazási irodával történő utazás előnyeit.

Az Amerika Neked projekten több partnerrel közösen dolgozunk. Együttes amerikai tapasztalatunk sok években mérhető, többen tanultunk/dolgoztunk is kint hosszabb ideig. Tudásunkat felhasználva folyamatosan azon dolgozunk, hogy minden szempontból a legjobb utakat tudjuk számotokra megtervezni és megszervezni.

Rácz Ági

Rácz Ági vagyok, idegenforgalmi szakirányon végeztem Budapesten, 2009 óta a turizmusban tevékenykedem. Nagyon szeretek utazni, világot látni, új kultúrákat megismerni.

Már gyermekkoromban rajongtam az Egyesült Államokért, megfogadtam, hogy egyszer mindenképpen ellátogatok oda.

Az álmomat 2013 nyarán sikerült valóra váltanom, azóta pedig többször visszatértem az amerikai kontinensre.  A keleti part fontosabb állomásait már alaposan végig jártam a bakancslistámon: jártam New Yorkban és körbeutaztam Floridát is. Ha neked is álmod, hogy eljuss az Egyesült Államokba, keress bátran, segítek a megvalósításába.

Mojzes Gergő

Mojzes Gergő vagyok és ezt az oldalt azért hoztam létre, hogy egy kicsit megismerhess mielőtt személyesen találkoznánk.

2014-ben jártam először az Egyesült Államokban, miután lediplomáztam Turizmus-Vendéglátás szakirányon. Hat hónapos szakmai gyakorlatom a meseszép Colorado Springsben töltöttem, Colorado államban.

Majd egy ösztöndíj keretein belül kétéves mesterképzést végeztem Clevelandben, Ohio államban. Az egyetem és a munka mellett jutott időm az utazásra is, így a közel két és fél év alatt 18 államba, illetve Mexikóba és Kanada déli részére is eljutottam.

Utazz akár a keleti vagy a nyugati partra, esetleg Mexikóba, számíthatsz segítségemre és személyes tapasztalataimra, hogy egy életre szóló élményben legyen részed!

Mike Géza

Mike Géza vagyok, előzetesen pár mondatban írnék magamról, hogy kicsit megismerhessetek mielőtt személyesen találkoznánk. Már gyermekkoromtól rajongok az Amerikai Egyesült Államok iránt és amikor először amerikai földre léptem életem eddigi legnagyszerűbb élményét és utazását éltem meg. A rajongás immár szenvedéllyé nőtte ki magát és az első utat követően többször is volt szerencsém huzamosabb időt eltölteni és ezalatt beutazni mind a nyugati mind pedig a keleti partot is.

Célom, hogy a kint megszerzett tapasztalataimmal és gyakorlati tanácsaimmal minden utazni vágyó számára egyénre szabott segítséget nyújtsak, hogy ez az utazás tényleg olyan lehessen amilyennek előre megálmodja az ember, legyen itt szó a híres amerikai nagyvárosok megismeréséről a nemzeti parkok látogatásáról vagy akár egy a keleti parti nagyvárosi látogatást kiegészítő felejthetetlen Karib-tengeri hajóútról.

Utazási célotoknak akár a nyugati partot akár a keleti partot választjátok, segítségemre és a kint megszerzett tapasztalataimra mindenképp számíthattok, hogy utazásotok meghatározó, örök élmény legyen számotokra. 

Fekete-Tóth Adrienn

Fekete-Tóth Adrienn vagyok, idegenforgalom szakirányon végeztem 2011-ben a Budapesti Gazdasági Egyetemen.
Utazás iránti szeretetem szüleimtől örököltem, akik révén Kubában születtem, később pedig sok izgalmas helyet fedeztünk fel. Tini korom óta nem csak utazni imádok, hanem szervezni is az utakat, így szerencsére sok helyen jártam már.
Az Amerika Neked csapatához még 2017-ben csatlakoztam, amerikai utakat szerveztünk Bencével közösen, majd kötődésem révén összeállítottam kubai útjainkat. Időközben 2 gyermekem született és most a csapatba visszatérve a kubai utak specialistája lettem.
Ha szeretnétek megismerni az igazi Kubát számíthattok segítségemre, személyes tapasztalataimra.
Keressetek bátran!

Uri Noémi

Szüleimnek köszönhetően már gyerekkoromban is sokat utaztam, a családdal szó szerint keresztbe-kasul bejártuk Európát. Azt hiszem innen ered az utazás iránti szeretetem, más kultúrák, ételek és persze csodás helyek megismerésének vágya.
Az egyetem alatt illetve később munka mellett elkezdtem megszervezni a saját utazásainkat, rengeteg hozzáolvasással, éjszakákba nyúló internet böngészéssel. Legyen szó európai városlátogatásokról, izlandi sarki fény kémlelésről, Észak- és Dél-Amerika vadregényes tájainak hátizsákos bejárásáról, Ázsia csodás tengerpartjainak és tenger alatti élővilágának felfedezéséről, Costa Rica-i esőerdei quadozásról, karib-tengeri láblógatós pihenésről, közel-keleti sivatagi túráról, bárhová mentem, életre szóló élményekkel gazdagodtam, felejthetetlen kalandokban volt részem.
Azt szeretném, hogy az évek alatt gyűjtött tapasztalataimat átadva, az utazók egyedi igényeit is figyelembe véve olyan nyaralásokat állítsunk össze, melyek örök élmények maradnak az utazni vágyóknak! 

Tóth László

Az egyetemi éveimet követően az egyik kedvenc időtöltésem lett az utazás, a repülős utak és azok megszervezése. Az elmúlt 20 évben többször voltam tengerentúli nyaraláson, több amerikai úton (keleti part és nyugati part egyaránt), a Karib-térségében, valamint számtalan európai  és közel keleti tengerparti és nagyvárosi vakáción. Ezeket saját szervezésben, rengeteg hozzá olvasással, katalógusok átböngészésével szerveztem.

Ez motivált arra, hogy csatlakozzak az Amerika Neked csapatához, ahol az utazások iránti elkötelezettségem okán pedig immár szélesebb körben is mások részére utazásokat szervezzek.

Évek alatt összegyűjtött tapasztalataimat kamatoztatva egyedi igények, ötletek alapján gondosan állítom össze az utak tartalmát, olyan helyszíneket, programokat is ajánlva, amiket máshol nem kínálnak. Mindezt a legjobb ár-értékben egyaránt.

Személyes megbeszélésünk alkalmával az egyedi utak összeállítását is rugalmasabban tudjuk összeállítani, értékes és hasznos, személyre szabott információkkal, tanácsokkal tudok szolgálni, mely a nyaralást igazi élménnyé teszi.

Balogh Bogdán

Még az egyetemi évek alatt egy nemzetközi diákszervezetben fertőződtem meg az utazás és az idegen tájak és kultúrák iránti szenvedéllyel. Immár több mint 20 éve utazom, 4 kontinens 30 országában jártam eddig. Ausztrália és Új-Zéland mellett egyértelmű kedvencem Dél-Amerika.

Az évek során bejártam Brazíliától Mexikóig, és lenyűgöző változatosságával, egyedi életérzésével, ízvilágával, sokszínű kalandjaival már az első látogatásom során lenyűgözött. Azóta számos alkalommal visszatértem, többnyire utazóként, de Mexikóban egy ideig dolgoztam is. A lélegzetelállító venezuelai Angel Falls-tól a Machu Picchu csodájáig, az Andok csúcsaitól az Amazonas buja és végtelen dzsungeléig, az Iguazú mennydörgő vízeséseitől a nem evilági Uyuni sósivatagig életre szóló kalandok és felfedezések végtelen sora várja itt az embert.

Ha a Te fantáziádat is megragadták ezek a csodák és szeretnéd felfedezni ezt a kontinenst ne habozz, fordulj hozzám bizalommal! Segítek átgondolni, megtervezni és megszervezni az utadat, hogy mindezzel ne csak pénzt és időt spórolj, de a lehető legtöbbet hozd ki belőle!

Ügyfeleinkkel való kapcsolattartást, az utak megszervezését a kiválasztott út és kapacitásaink alapján osztjuk fel egymás között, így biztosítjuk hogy mindig a legjobb kezekbe kerüljetek.

Amennyiben szimpatikusak a leírtak és utazást tervezel Amerika irányába, kérj ajánlatot, keress minket bizalommal!

KAPCSOLAT

info@amerikaneked.com
06 20 217 3476 (hétköznap, 08:00-15:30)

Kövesd Facebookon az Amerika Neked-et!

facebook

Impresszum

Adatkezelési engedélyszám: NAIH-116183/2017. Adatkezelési tájékoztatónk az Ajánlatkérő oldalon található.