Amerika Neked utazási tanácsadás: az amerikai utak specialistája – költséghatékony egyéni utazás Amerika kontinensére

Az Amerika Neked már több, mint 5 éve egyedi és különleges megoldást kínál azoknak, akik egy amerikai utazást terveznek vagy álmodoznak róla.

Egy amerikai utazás meglehetősen komplex és a hazai, európai szokásoktól sok esetben igen eltérő. A megfelelő helyismeretek hiányában nagyon nehéz, valamint idő és energiaigényes egy ilyen út önálló megszervezése és megvalósítása. Sokan vagytok úgy, hogy egy előre összeállított,  kötött programos csoportos utazásra nem szívesen mennétek el, arról nem is beszélve hogy általában ezek az utak nagyon drágák. Az Amerika Neked segít abban, hogy hihetetlen árakon egy személyes preferenciád szerinti, jól megszervezett, minőségi utazáson tudj részt venni. Facebook oldalunkat mára több mint 57,000-en követitek és megszámlálhatatlan boldog ügyfél véleményét olvashatjátok ott, akik már segítségünkkel eljutottak Amerikába.

Amennyiben ázsiai utazás érdekelne inkább, látogass el társoldalunkra az, Ázsia Neked-re.

Mi az amire számíthatsz?

 • Nagyon jól felépített élménydús, tartalmas utazási javaslatokat állítunk össze, majd szabjuk teljesen személyre  az igényeidnek megfelelően
 • Álmaid útját olyan áron valósítjuk meg, amire valószínűleg nem is gondoltál volna
 • Programtervezetet, útvonaltérképeket, útleírást és számtalan hasznos tippet kapsz tőlünk
 • Kedvező feltételekkel kötünk mindenre (koronavírusra is) kiterjedő lemondható ideális fedezetű utasbiztosítást és igény esetén útlemondási biztosítást
 • Nincs kockázatod, az út árát nem nekünk fizeted, minden közvetlenül a Te nevedre kerül a világ vezető szolgáltatóinál
 • Levesszük a válladról azt a hatalmas mennyiségű munkát és utánajárást ami az egyéni szervezéssel jár
 • A Ti preferenciátok és a mi javaslataink alapján közösen végezzük el a foglalásokat
 • A legszuperebb ár-érték arányú szállásokat fogjuk javasolni, ideális elhelyezkedéssel
 • A foglalások után és az utazásod alatt is fordulhatsz hozzánk kérdésekkel

Hogyan működik a tanácsadás? Mi a következő lépés?

 • Weboldalunkon válaszd ki azt az utazást, ami leginkább közel áll az elképzeléseidhez
 • Mi ingyenesen készítünk Neked egy részletes ajánlatot a választott utazás kapcsán, amelyet tudunk finomítani a pontosabb igényeidnek megfelelően
 • Amennyiben szimpatikus az ajánlat, akkor időpont egyeztetést követően (online meetingen, vagy személyesen) átbeszéljük az utazás részleteit és az esetleges változtatási igényeket
 • A megbeszélésen közösen foglaljuk le a repülőjegyeket, szállásokat illetve a választott utazás függvényében buszjegyeket, hajóút foglalást is intézünk
 • Nincs kockázatod, az út árát nem nekünk fizeted, minden közvetlenül a Te nevedre kerül a világ vezető szolgáltatóinál
 • Tanácsaink által nem csak a foglalások során hanem az ott tartózkodás alatt is sokat tudtok spórolni
 • A tanácsadói díjunk a választott és lefoglalt utazás ára után számolódik – mértéke 13%.  Tanácsadásról szóló számlát kapsz attól az egyéni vállalkozótól aki a legprofibb a Te utad megszervezésében.
 • Nagyobb létszámok esetében egyedi kedvezmény jár.

Amerika Neked vélemények

Ismerd meg csapatunkat

Birtók Bence

Engem Birtók Bencének hívnak, világ életemben imádtam utazni és utakat szervezni, volt szerencsém több mint 30 országba eljutni. Amerikában először 2008-ban jártam, akkor 1 évet töltöttem ott a Corvinus Egyetem ösztöndíjának köszönhetően a University of Southern Californián Los Angelesben. Ezen időszak alatt próbáltam minél többet látni, azonnal lenyűgöztek a városok, a természeti szépségek úgyhogy azóta már sokszor is visszatértem hosszabb időre. Hobbiból sok utazást szerveztem a kinti cserediákoknak még az ösztöndíj alatt illetve azt követően baráti társaságoknak, így gondoltam ki és indítottam el az Amerika Neked-et, melyben ötvöztem az egyéni szervezés és az utazási irodával történő utazás előnyeit.

Az Amerika Neked projekten több partnerrel közösen dolgozunk. Együttes amerikai tapasztalatunk sok években mérhető, többen tanultunk/dolgoztunk is kint hosszabb ideig. Tudásunkat felhasználva folyamatosan azon dolgozunk, hogy minden szempontból a legjobb utakat tudjuk számotokra megtervezni és megszervezni.

Rácz Ági

Rácz Ági vagyok, idegenforgalmi szakirányon végeztem Budapesten, 2009 óta a turizmusban tevékenykedem. Nagyon szeretek utazni, világot látni, új kultúrákat megismerni.

Már gyermekkoromban rajongtam az Egyesült Államokért, megfogadtam, hogy egyszer mindenképpen ellátogatok oda.

Az álmomat 2013 nyarán sikerült valóra váltanom, azóta pedig többször visszatértem az amerikai kontinensre.  A keleti part fontosabb állomásait már alaposan végig jártam a bakancslistámon: jártam New Yorkban és körbeutaztam Floridát is. Ha neked is álmod, hogy eljuss az Egyesült Államokba, keress bátran, segítek a megvalósításába.

Mojzes Gergő

Mojzes Gergő vagyok és ezt az oldalt azért hoztam létre, hogy egy kicsit megismerhess mielőtt személyesen találkoznánk.

2014-ben jártam először az Egyesült Államokban, miután lediplomáztam Turizmus-Vendéglátás szakirányon. Hat hónapos szakmai gyakorlatom a meseszép Colorado Springsben töltöttem, Colorado államban.

Majd egy ösztöndíj keretein belül kétéves mesterképzést végeztem Clevelandben, Ohio államban. Az egyetem és a munka mellett jutott időm az utazásra is, így a közel két és fél év alatt 18 államba, illetve Mexikóba és Kanada déli részére is eljutottam.

Utazz akár a keleti vagy a nyugati partra, esetleg Mexikóba, számíthatsz segítségemre és személyes tapasztalataimra, hogy egy életre szóló élményben legyen részed!

Sorbán Szilveszter

Sorbán Szilveszter vagyok és ezt az oldalt azért hoztam létre, hogy egy kicsit megismerhess mielőtt személyesen találkoznánk. Szeretek utazni, mint oly sok más ember, és, szerencsére, sok helyre sikerült eljussak már eddigi életem során is, de a bakancslistám nekem is végtelen…  

Egyetem alatt többször tanultam, majd utána több évet éltem külföldön, ahol rengeteg gyönyörű helyet fedeztem fel, gazdagodtam életre szóló élményekkel és barátokkal. Utazásaimat mindig magam szervezem. Az Egyesült Államokba is az egyetem alatt volt szerencsém eljutni, több nyáron is kint dolgoztam, majd utaztam. Személyes kedvenceim a nemzeti parkok a vadnyugaton, főleg a Grand Canyon, a Yosemite, a Zion és Bryce Canyon. De, természetesen, a keleti part legjobb helyeit sem mulasztottam el meglátogatni a Niagarától, New York-on át egészen Key West-ig.

Utazz akár a keleti vagy a nyugati partra, esetleg Mexikóba, számíthatsz segítségemre és személyes tapasztalataimra, hogy egy életre szóló élményben legyen részed!

Mike Géza

Mike Géza vagyok, előzetesen pár mondatban írnék magamról, hogy kicsit megismerhessetek mielőtt személyesen találkoznánk. Már gyermekkoromtól rajongok az Amerikai Egyesült Államok iránt és amikor először amerikai földre léptem életem eddigi legnagyszerűbb élményét és utazását éltem meg. A rajongás immár szenvedéllyé nőtte ki magát és az első utat követően többször is volt szerencsém huzamosabb időt eltölteni és ezalatt beutazni mind a nyugati mind pedig a keleti partot is.

Célom, hogy a kint megszerzett tapasztalataimmal és gyakorlati tanácsaimmal minden utazni vágyó számára egyénre szabott segítséget nyújtsak, hogy ez az utazás tényleg olyan lehessen amilyennek előre megálmodja az ember, legyen itt szó a híres amerikai nagyvárosok megismeréséről a nemzeti parkok látogatásáról vagy akár egy a keleti parti nagyvárosi látogatást kiegészítő felejthetetlen Karib-tengeri hajóútról.

Utazási célotoknak akár a nyugati partot akár a keleti partot választjátok, segítségemre és a kint megszerzett tapasztalataimra mindenképp számíthattok, hogy utazásotok meghatározó, örök élmény legyen számotokra. 

Bozsoki Ádám

Egy nemzetközi érettségi, egy diplomácia főszakirány és egy négyéves külföldi médiaértékesítői munkatapasztalat teljesen és végérvényesen megfertőzött az utazás szenvedélyével. Gyakran segítek kollegáknak, barátoknak tanácsokkal, ha a világ általam megismert pontjaira utaznak. 60+ ország, 5 kontinens, 100 repülőtér és 300 repülés edzett az úton, és biztos vagyok benne, hogy ezek a mutatók csak javulni fognak a jövőben.

Latin-Amerika kiemelt helyet foglal el a szívemben és emlékeimben. Bő egy évig éltem ezen a földrészen, és barangoltam be tüzetesen a legfontosabb nevezetességeket, városokat, nemzeti parkokat és tengerpartokat. Többek között éltem hosszabb ideig Chilében, Kolumbiában, a Dominikai Köztársaságban és Argentínában. A legerősebb kötelék is ehhez a kontinenshez köt, hiszen feleséget is Chiléből választottam, és két magyar-latino kisfiú apukája is vagyok. Dominikán is hosszabb időt eltöltöttem így aki egy pazar tengerparti nyaralásra vágyna, forduljon hozzám bizalommal.

Ha engem választotok a saját latin-amerikai élményeitek megszervezéséhez, biztosak lehettek benne, hogy a legjobb kezekben vagytok.  Megteszek majd mindent azért, hogy pont olyan jól érezzétek magatokat az úton, ahogy azt én teszem bő 10 éve minden nap!

Ügyfeleinkkel való kapcsolattartást, az utak megszervezését a kiválasztott út és kapacitásaink alapján osztjuk fel egymás között, így biztosítjuk hogy mindig a legjobb kezekbe kerüljetek.

Amennyiben szimpatikusak a leírtak és utazást tervezel Amerika irányába, kérj ajánlatot, keress minket bizalommal!

Kövesd Facebookon az Amerika Neked-et!

facebook

Impresszum

Adatkezelési engedélyszám: NAIH-116183/2017. Adatkezelési tájékoztatónk az Ajánlatkérő oldalon található.