Kanada

  CAN01. Toronto - Vancouver (11 nap)

  Érdekelne valamelyik utazás kanadai utad kiegészítőjeként?

  CAN01_X1. Niagara 1 éjszakás hosszabbításCAN01_X2. New York 3 napos kiegészítésCAN01_X3. Kizárólag Vancouver, Toronto nélkül

  IDŐPONT TIPP

  Általánosságban elmondható, hogy az oldalon adott létszámra feltüntetett induló árak jó közelítéssel tarthatók, de a kiemelt időszakokban (nyári iskola szünet, karácsonyi ünnepek) az árak nagyságrendekkel magasabbak.

  A nyári szezon júniustól akár szeptember végéig a legnépszerűbb utazási időszak. Ilyenkor a legmagasabbak az árak, de nem véletlenül, hiszen ebben az időszakban lehet a legtöbb élmény közül válogatni. Július az abszolút csúcsszezon, így a nyári időszakon belül inkább augusztust, esetleg szeptember első felét javasolnánk. Az őszi szezonban szeptembertől-októbertől egészen november végéig már számos program nem elérhető, gondolunk itt különös tekintettel a nyári sportokra. Nem kell azonban megijedni, mert talán az őszi színekben a leggyönyörűbb Toronto és Vancouver is. Az árak ilyenkor a legalacsonyabbak, élményekben pedig nyújt annyit a két város és környéke, hogy megérje ilyenkor utazni. A téli szezon decembertől akár május elejéig is elhúzódhat. Toronto városa autentikus kanadai élményt nyújt télen, a Niagara vízesés télen egy egészen más, mégis gyönyörű arcát mutatja, Vancouverben pedig a síszezon körül forog minden a közeli hegyeknek köszönhetően. Akit nem zavar a városnézés hidegben és imádja a téli sportokat, annak bátran ajánljuk a téli szezont. Az igazi tavaszi szezon nagyjából áprilistól május végéig tart. Ez az őszhöz hasonló átmeneti időszak, azonban azt tudni kell, hogy a téli szezon elhúzódhat akár tavasz közepéig is. Tavasszal az árak szintén alacsonyabbak, így kiváló választás lehet ilyenkor utazni, de minél későbbi indulást javasolunk.

  RUGALMAS VAGY AZ INDULÁS NAPJÁBAN? SOKAT SPÓROLHATSZ ÍGY! *

  Igen +/- 1 nappalIgen +/- 3 nappalIgen +/- 7 nappalAkár +/- 2-3 héttel isNem, csak a megadott nap jöhet szóba.

  SZEMÉLYES ADATOK


  Pl: 4 fő, 1 szoba vagy 4 fő, 2 szoba. Családoknak az árat illetően ideálisabb az 1 szoba, mert sok helyen van két nagy francia ágyas opció. Jelezd itt, ha van 2 év alatti az utazáskor!

  EGYÉB MEGJEGYZÉSEK

  A küldéshez el kell fogadnod az adatvédelmi tájékoztatót.


  Az e-mail címed ellenőrizd feladás előtt, sokan elírják és emiatt nem érkezik meg az ajánlat!