Ez az úticél jelenleg nem elérhető!

Brazília – Argentína

17 nap

Induló árak a választott időpont és létszám függvényében

2 fő 1 szoba 499.000 Ft-tól/fő

A kalkulált ára tartalmazza

 • Budapest – Rio de Janeiro és Buenos Aires – Budapest repülőjegy adókkal, illetékekkel
 • Rio de Janeiro – Iguazú – Buenos Aires repülőjegy adókkal, illetékekkel
 • Utazás prémium légitársaságokkal, 20kg feladott poggyásszal, étkezésekkel, jó átszállási idővel
 • Igényes, jó elhelyezkedésű szállások reggelivel a teljes utazás során
 • Lemondható utasbiztosítást, ami ideális ehhez az utazáshoz

Az utazás legkedvezőbb ára a választott utazási időszaktól és az utazók számától, életkorától (gyerek kedvezmény) függ.

Utazás Brazíliába és Argentínában

A két országban lehetőségünk nyílik az igazi latin kultúra és életmód teljes befogadására. Rio és Buenos Aires a samba, a tangó, a mate-kultúra, a churrascaria-k és steakház-ak utánozhatatlan fellegvárai. Emellett olyan nevezetességeket láthatunk ebben a régióban, mint a Megváltó Krisztus szobor, a Cukorsüveg-hegy, a Copacabana, vagy az Evita életéhez köthető fontos helyszínek. A két városnézés közötti időszakban pedig a világ egyik legnagyobb vízesését, az Iguazút látogathatjuk meg hamisítatlan dzsungeltúrákkal egybekötve. Bár jelentős az utazási idő, egy-egy átszállással egyszerűen elérhető mindkét ország.

Fakultatív programlehetőségek Brazília és Argentína

Brazília és Argentína

 • Buenos Airesből Tigre-be, vagy Montevideo-ba, Rióból pedig Buziosba kirándulhatunk a városnézések mellett. Az Iguazú-vízesés számtalan kalandot tartogat, mint például a speedboat túra a vízesés alatti folyószakaszon, a dzsungel szafari vagy egy gyönyörű madárpark.

Brazília és Argentína időjárása – mikor érdemes utazni?

Rio és az Iguazu-vízesés egész évben rendkívül kellemes, trópusi hőmérséklettel várja a látogatókat. Buenos Aires legmelegebb hónapjai az itthoni téli időszakra esnek, így leginkább az október – április időszak a legjobb, ha valaki Argentínába látogatna. Esőre nem kell számítani tartósan egyik helyszínen sem.

Tanácsadó munkadíjunk

 • A tanácsadói díjunk a lefoglalt utazás ára után számolódik – mértéke 13%
 • Családok, baráti társaságok, csoportok részére tudunk kedvezményt adni
 • Számla ellenében a tanácsadó részére fizetendő készpénzben vagy átutalással

Miért érdemes az amerikai utazásodhoz az Amerika Neked utazási tanácsadót választanod?

Utazási irodaSaját szervezés Amerika Neked
Költséghatékony
Rugalmas
Nem kell szervezned
Professzionális
 • Utazási tanácsadóként az egyéni szervezés és a hagyományos csoportos utazás ideális kombinációját valósítjuk meg
 • Tanácsadóink átfogó személyes tapasztalattal rendelkeznek, rendszeresen utazunk az adott helyszínekre, folyamatosan a legaktuálisabb információk birtokában vagyunk
 • Nagyon jól felépített élménydús, tartalmas utazási javaslatokat állítunk össze, majd szabjuk teljesen személyre az igényeidnek megfelelően
 • Álmaid útját olyan áron valósítjuk meg, amire valószínűleg nem is gondoltál volna
 • Részletes programtervezetet, útleírást és számtalan hasznos tippet kapsz tőlünk
 • Kedvező feltételekkel kötünk mindenre (koronavírusra is) kiterjedő lemondható ideális fedezetű utasbiztosítást és igény esetén útlemondási biztosítást
 • Az utazás árát nem nekünk fogod fizetni, minden közvetlenül a Te nevedre kerül a világ legnagyobb utazási szolgáltatóinál
 • Levesszük a válladról azt a hatalmas mennyiségű munkát és utánajárást, ami az egyéni szervezéssel jár
 • Személyesen találkozunk, átbeszélünk minden részletet az utazással kapcsolatosan
 • A Ti preferenciátok és a mi javaslataink alapján közösen végezzük el a foglalásokat
 • A legszuperebb ár-érték arányú szállásokat fogjuk javasolni, ideális elhelyezkedéssel, megkeressük az aktuális legjobb árakat, ingyenes lemondással foglalunk
 • A foglalások után és az utazásod alatt is fordulhatsz hozzánk kérdésekkel

Ismerd meg az utazási tanácsadás szabadságát részletesen

Tájékoztatunk, hogy az Amerika Neked csapatának tagjai független utazási tanácsadóként és nem egy utazási iroda munkatársaként  végzik tevékenységüket. Mi, az Amerika Neked-nél a szervezés terhét és nehézségeit vesszük le a válladról: helyismeretünk és átfogó tudásunk alapján segítünk komplett utazásotok megszervezésében. Többek között a számotokra ideális járatok és szállások megkeresésével, a legkedvezőbb árak megtalálásában, az utazást megelőző teendőkkel, a programokkal való kitöltésben, illetve az adott úthoz ajánlott biztosítások megkötésében (utas- és útlemondás) segítünk. 

Mi semmilyen részvételi díjat nem veszünk át Tőletek, így az utazási szerződések és pénzügyi teljesítések közvetlenül közötted mint ügyfél, és az utazási szolgáltatók között (pl. légitársaság/szállásajánlat) jönnek létre, ezért azok elvárható színvonalú minőségéért és teljesítéséért az általatok kiválasztott, és szerződött szolgáltató lesz felelős. Mivel ezek a cégek az utazási piacon jellemzően több évtizedes nemzetközi múlttal, jogszabályi megfelelőséggel és garanciákkal rendelkeznek, így az Amerika Neked-nél mi azt gondoljuk, hogy ez számotokra előny, amely minimális kockázatot hordoz. 

A tanácsadáson túl az utazás teljesítéséért, annak megfelelőségéért a utazási irodákkal ellentétben nem csapatunk tagjai tartozunk felelősséggel hanem már a korábban említett globális szolgáltatók, de számíthattok a segítségünkre (tanácsok, alternatívák) amennyiben részetekről vagy a szolgáltató részéről változás merülne fel. Az utazásszervezőnek és az utazásközvetítőnek a felelősségére vonatkozó jogszabályi rendelkezéseket az utazási csomag kapcsán többek között a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi. V. törvény (a továbbiakban: Ptk.) 6:254. § és az utazási szolgáltatásokra vonatkozó szerződésekről, különösen az utazási csomagra és az utazási szolgáltatás-együttesre vonatkozó szerződésekről szóló 472/2017. (XII. 28.) Korm. rendelet tartalmazza. 

Amennyiben szerződést kötsz velünk, közötted és csapatunk tagjai, mint független utazási tanácsadók között a Ptk. 6:272. §-a szerinti megbízási jogviszony jön létre. Csapatunk tagjainak felelősségéről az ÁSZF-ünk VI.1. pontja rendelkezik, mely szerint a mi felelősségünk az, hogy a legjobb tudásunk szerint segítsük utazásodat, az ÁSZF-ben foglaltak szerint. Bővebb információkért kérünk, fordulj közvetlenül csapatunk tagjaihoz.

Kedvcsináló videó Brazíliáról

Repülőút hossza

Egy-egy átszállással, nagyon kényelmesen érhető el Rio és Buenos Aires Budapestről. Nagyjából 16-18 óra az út irányonként.

Időeltolódás

-5 óra az időeltolódás.

Konnektor átalakító

220 V

Vízum

Vizum nem szükséges Argentínában és Brazíliában.

Árak

A magyar viszonyokhoz hasonlatos árakkal találkozhatunk étkezés és vásárlás terén. A fakultatív kirándulások árai azért viszonylag magasak.