Amerika Neked utazási tanácsadás: az amerikai utak specialistája – költséghatékony egyéni utazás Amerika kontinensére

Induló árak a választott időpont és létszám függvényében
2 fő utazása esetén 410.000 Ft-tól/fő

Kuba, az Antillák gyöngyszeme, páratlan élmények hazája. A történelmi látnivalók és a koloniális építészet csodái mellett a karibi térség legszebb fehér homokos tengerpartjai várják a pihenésre vágyókat. Gyönyörű korallszirtekkel és zátonyokkal tarkított – így nem csak a strandolás híveinek, de búvárkodás szerelmeseinek is igazi paradicsom. Kuba tradicionális védjegyei a szivar – legjobb a világon -, a rum, a salsa zene és tánc és az utcákon cirkáló autómatuzsálemek, amelyek egy mozgó autómúzeummá varázsolják az országot. Érdemes felfedezni és kipróbálni az ország nyújtotta minden lehetőséget.

Kuba időjárása – mikor érdemes utazni?

Kuba éghajlata kellemes trópusi.  Klímáját két évszak határozza meg, de az évszakok között nincs nagy hőmérsékleti különbség. A nedves évszak májustól októberig, a száraz téli időszak novembertől áprilisig tart. Egész évben 22-28 °C közötti az átlaghőmérséklet. Az átlagos páratartalom pedig 80% és az esős évszakban is csak egy kicsivel magasabb.

Utazás szempontjából az október és április közötti időszak a legmegfelelőbb, kellemesebb hőmérséklettel és alacsonyabb páratartalommal, de a nyári, csapadékosabb időszakban sem kell többnapos esőzésektől tartani. A tengervíz hőmérséklete mindig kellemes. 24 fok alá a leghidegebb időben sem esik.

Kuba – Varadero 9 nap – A kalkulált ára tartalmazza

 • Repülőjegy adókkal, illetékekkel budapesti vagy bécsi indulással
 • Utazás prémium légi társaságokkal, étkezésekkel
 • Közvetlen tengerparti all-inclusive 5*-os szálloda

Az utazás legkedvezőbb ára a választott utazási időszaktól és az utazók számától, életkorától (gyerek kedvezmény) függ.

Fakultatív programlehetőségek Kubában

 • Pihenés a világ egyik legszebb fehér homokos strandján
 • Sznorkelezés a gyönyörű Playa Coralon
 • Látogatás a a Saturno barlanghoz, ahol kipróbálhatod milyen egy igazi barlangban fürdeni
 • Kubai zene hallgatás és salsázás autentikus helyeken
 • Város nézés egy igazi old timerből

Varadero: gyönyörű üdülőparadicsom. A világ egyik legszebb, fehérhomokos tengerpartja terül el itt, több mint 20 km hosszan a Hicacos Félszigeten.

Miért érdemes az Amerika Neked segítségével utaznotok?

 • Az egyéni szervezés és a hagyományos csoportos utazás ideális kombinációját valósítjuk meg
 • Tanácsadóink átfogó személyes tapasztalattal rendelkeznek, rendszeresen utazunk az adott helyszínekre, folyamatosan a legaktuálisabb információk birtokában vagyunk
 • Nagyon jól felépített élménydús, tartalmas utazási javaslatokat állítunk össze, majd szabjuk teljesen személyre az igényeidnek megfelelően
 • Álmaid útját olyan áron valósítjuk meg, amire valószínűleg nem is gondoltál volna
 • Részletes programtervezetet, útleírást és számtalan hasznos tippet kapsz tőlünk
 • Az utazás árát nem nekünk fogod fizetni, minden közvetlenül a Te nevedre kerül a világ legnagyobb utazási szolgáltatóinál
 • Levesszük a válladról azt a hatalmas mennyiségű munkát és utánajárást, ami az egyéni szervezéssel jár
 • Személyesen találkozunk, átbeszélünk minden részletet az utazással kapcsolatosan
 • A Ti preferenciátok és a mi javaslataink alapján közösen végezzük el a foglalásokat
 • A legszuperebb ár-érték arányú szállásokat fogjuk javasolni, ideális elhelyezkedéssel, megkeressük az aktuális legjobb árakat, ingyenes lemondással foglalunk
 • A foglalások után és az utazásod alatt is fordulhatsz hozzánk kérdésekkel

A tanácsadói munkadíjunk

 • A tanácsadói díjunk a lefoglalt utazás ára után számolódik – mértéke 12%
 • Családok, baráti társaságok, csoportok részére tudunk kedvezményt adni
 • Számla ellenében a tanácsadó részére fizetendő készpénzben vagy átutalással

A velünk utazók élménybeszámolói Kubáról

2016 óta rengeteg utazást valósítottunk meg Kubába. Több száz vélemény lapozható az Amerika Neked által szervezett utakról:

Kedvcsináló videó Kubáról

Sorbán Szilveszter – Kuba specialista

Sorbán Szilveszter vagyok, szeretek utazni, mint oly sok más ember, és, szerencsére, sok helyre sikerült eljussak már eddigi életem során is, de a bakancslistám nekem is végtelen…

Egyetem alatt többször tanultam, majd utána több évet éltem külföldön, ahol rengeteg gyönyörű helyet fedeztem fel, gazdagodtam életre szóló élményekkel és barátokkal. Utazásaimat mindig magam szervezem. Az Egyesült Államokba is az egyetem alatt volt szerencsém eljutni, több nyáron is kint dolgoztam, majd utaztam. Személyes kedvenceim a nemzeti parkok a vadnyugaton, főleg a Grand Canyon, a Yosemite, a Zion és Bryce Canyon. De, természetesen, a keleti part legjobb helyeit sem mulasztottam el meglátogatni a Niagarától, New York-on át egészen Key West-ig.

Utazz Kubába vagy a keleti, nyugati partra, esetleg Mexikóba, számíthatsz segítségemre és személyes tapasztalataimra, hogy egy életre szóló élményben legyen részed!

További információk Kubáról

COVID információk

 • Az országot 2021. november 15-étől újra nyitották a nemzetközi turizmus előtt. Az országba történő beutazáshoz a beoltott emberek oltási igazolással, az oltással nem rendelkezők pedig 72 óránál nem régebbi, negatív PCR teszttel léphetnek be.  
 • Az oltási ráta Kubában magas, a lakosság 92%-a került teljes immunizálásra. Ebből adódóan a megbetegedések aránya nagyon alacsony.   

Repülőút hossza

 • Kifelé: 13 óra + átszállás
 • Hazafelé: 11 óra + átszállás

Időeltolódás

Az időeltolódás (GMT-4) -6 óra Magyarországhoz képest.

Konnektor átalakító

Kubában nem szükséges átalakító. A legtöbb helyen 2 féle dugaljak vannak a konnektorban - európai, amibe jó a magyar, és US szabvány.

Vízum

Kubába utazó Magyar állampolgároknak, ha turistaként utaznak szükségük van a turistakártyára, amit a konzulátuson tudtok beszerezni. A turistakártya a belépéstől számított 30 napig érvényes és egyszeri belépésre jogosít. A turistakártya ára 22 euro/fő amennyiben személyesen intézitek, ha másik magánszemély számára akkor plusz 25 euro fizetendő. Az útleveleteknek a beutazástól számított 6 hónapig még érvényesnek kell lennie.

Oltás

Nincs kötelező védőoltás Kubába. Általános oltások ajánlottak, Tetanus, Hepatitis A, B. A csapvíz fogyasztásra alkalmas, bár a hazaitól eltérő baktérium tartalma miatt, fertőtlenítés után ajánlott.

Árak

A hazaihoz képest kedvezőbb árszínvonallal találkozunk kint. Némi szuvenírt be lehet szerni, azokból nincs hiány. Reggelizni 1000 -1500 Ft között lehet, vacsora 2-4000 Forint, amibe a koktél is benne van, természetesen. Az árak változhatnak annak függvényében, hogy mennyire vagyunk felkapott turista helyen. A koktélok finomak és olcsók, a legdrágább helyen sem kerül 1500 Forintnál többe egy finom Pinacolada és társai.

Biztonság

Az ország biztonságos. Egész Latin Amerikában Kuba rendelkezik a legjobb közbiztonsággal. Erőszakos és  vagyon elleni bűncselekmények nagyon ritkák, a helyiek nagyon kedvesek a vendégekkel.

 

 

Ajánlatot kérek!

Ár: 460.000 Ft-tól repjegyekkel