Amerika Neked utazási tanácsadás: az amerikai utak specialistája – költséghatékony egyéni utazás Amerika kontinensére

Ez alap esetben amerikai utazáshoz kiegészítő extra program!

A hajóút tartalmazza

  • Szállás kényelmes, igényes hajókabinban, saját fürdőszobával
  • Kikötői illetékeket, adókat
  • A hajóúton teljes ellátás van, napi korlátlan étkezéssel, különleges ételekkel
  • Kávé, tea, limonádé, gépi üdítők, ballonos víz fogyasztása
  • A hajón találhatóak medencék, bárok, színház, mozi, éttermek, edzőterem, szauna, casino
  • Az út során a hajó többször kiköt a karib térség különböző állomásain, ahol szabad vagy izgalmas fakultatív programokon vehettek részt

Fontos információk

Amennyiben a keleti parti városok valamelyik a fő úti cél, akkor nagyon jó kiegészítés hozzá egy ilyen hajós utazás. Árban elég kedvezően ki lehet hozni egy ilyen utat amennyiben nem a fő nyári időszakban vagy Karácsony és Szilveszter környékén szeretnénk utazni. Aki nem kíváncsi Miami-ra, ezt ott alvás nélkül is meg tudjuk valósítani, hiszen a hajóutak délután indulnak és reggel érnek vissza. A hajóutak közül a rövidebbek 3-4 éjszakások, a hosszabbak pedig 6-7 éjszakások, de természetesen 2 hetes utak is vannak. A hajóutak mindegyikére jellemző, hogy teljes ellátás van és az alkoholos italokat leszámítva korlátlanul bármennyit ehetünk és ihatunk a hajón a megadott választékból. Az ételek között rengeteg féle tengeri különlegesség és steak-ek is megtalálhatóak. A hajók olyanok mint egy úszó szálloda, van rajtuk több úszómedence, jakuzzik, edzőtermek, wellness részlegek, mozi, színház, bárok, diszkók stb. Itt minden korosztály talál magának kellemes időtöltést. A hajók jellemzően kora reggelente kötnek ki az adott karib térségi szigeten vagy öbölben, ahol egész nap szabad program van. Fakultatív programokon is részt vehetünk, melyeknek a tárháza rendkívül széles: quad bike-ozás, delfinekkel úszás, vitorlázás, búvárkodás, sziget túrák stb. A késő délutáni órákban a hajó tovább indul a következő úti cél felé, az esti órákban ki tudjuk élvezni az időt a hajón és elfogyaszthatjuk isteni vacsoránkat. A számotokra optimális útvonal és ideális programok összeállításában segítünk!

Amennyiben Budapestről csak hajóútra mennél, erre is van lehetőség, ebben az esetben a Budapest – Miami retúr repülőjegy ára és legalább 1 éjszaka Miami szállás árát hozzá kell számolni a hajóút árához!

A várható árakról

A nyári hónapokban a hajóutak lényegesen drágábbak, karácsonykor és szilveszterkor pedig a normál árak háromszorosa sem ritka.

A várható induló árak teljes ellátással, adókkal, kikötői illetékekkel személyenkénti ára:

  • 4 napos út: 4 / 2 személyes kabin esetében a fejenkénti induló ár: 109.000 / 115.000 Ft
  • 5 napos út: 4 / 2 személyes kabin esetében a fejenkénti induló ár: 139.000 / 145.000 Ft
  • 6 napos út: Egyedi ajánlat alapján.
  • 8 napos út: Egyedi ajánlat alapján.

Pontosabb árat a dátum, válaszott hajóút, annak hossza és a létszám függvényében tudunk adni.

Néhány társaságnál extra gyerekkedvezmények is vannak!

Eljutás Miamiba

A hajóutak bármelyik USA csomaghoz kapcsolhatók, de ha Miami nem szerepel az alap útvonalon, akkor a belföldi repülőjegy árát hozzá kell számolni az alap árhoz. Ezen felül amennyiben eltér a hazaút repülőjegy ára a választott csomagban szereplő városból való hazajutáshoz képest, akkor annak különbözetével is számolni kell! Amennyiben Budapestről csak hajóútra mennél, erre is van lehetőség, ebben az esetben a Budapest – Miami retúr repülőjegy ára és legalább 1 éjszaka Miami szállás árát hozzá kell számolni a hajóút árához!

New Yorkból például így összesen nagyjából 29.000 Ft/ fő a várható repülőjegy felár, ebben benne van a New York – Miami repülőjegy ára, illetve a Miami – Budapest repülőjegy felára a Budapest – New Yorkhoz képest.

Útvonalakért és pontosabb árakért kérj ajánlatot!

Kedvcsináló videó a hajóútról

 

Ajánlatot kérek!

Ár: 109.000 Ft-tól