USA Keleti Part

  K7. New York - Niagara - Washington (11 nap)

  Érdekelne valamelyik egzotikus utazás USA utad kiegészítőjeként?

  X1. Karib-tengeri luxus hajóút Floridából - 4-8 napX2. Maja Riviéra, Mexikó - 7 nap

  IDŐPONT TIPP

  Általánosságban elmondható, hogy az oldalon adott létszámra feltüntetett induló árak jó közelítéssel tarthatók, de a kiemelt időszakokban (nyári iskola szünet, karácsonyi ünnepek) az árak nagyságrendekkel magasabbak.

  New Yorkban a legideálisabb utazási hónapok hőmérséklet szempontból: május, június, szeptember, október majd ezt követi az április és a november. Nyár közepe forró, városnézéshez nem annyira komfortos, a téli hónapok hidegek és szelesek, viszont november végétől a karácsonyi hangulat nagyon klassz.
  Miamiban majdnem egész évben meleg van és az óceán is fürödhető. Téli hónapokban előfordulhat néhány hűvösebb nap (18-20C°). A legtöbb eső nyári-őszi hónapokban esik, de általában az esők nem tartanak sokáig. Hurrikán kialakulása nagyon ritka, de aki ettől nagyon tart, annak érdemes elkerülnie a júliustól-októberig tartó időszakot.

  RUGALMAS VAGY AZ INDULÁS NAPJÁBAN? SOKAT SPÓROLHATSZ ÍGY! *

  Igen +/- 1 nappalIgen +/- 3 nappalIgen +/- 7 nappalAkár +/- 2-3 héttel isNem, csak a megadott nap jöhet szóba.

  SZEMÉLYES ADATOK


  Pl: 4 fő, 1 szoba vagy 4 fő, 2 szoba. Családoknak az árat illetően ideálisabb az 1 szoba, mert sok helyen van két nagy francia ágyas opció. Jelezd itt, ha van 2 év alatti az utazáskor!

  A küldéshez el kell fogadnod az adatvédelmi tájékoztatót.


  Az e-mail címed ellenőrizd feladás előtt, sokan elírják és emiatt nem érkezik meg az ajánlat!