Hogy néz ki a folyamat és mik a következő lépések?

  • Ingyenes ajánlatot kérhetsz a lenti mezők kitöltésével az általad választott utazásra
  • Amennyiben szimpatikus az előzetes ajánlat és az ár, további konkrét igények mentén személyre szabjuk az utazást
  • Személyes találkozón részletes úti tervvel és többféle opcióval várunk. Csapatunkban mindenki komoly amerikai utazási tapasztalattal bír.
  • Közösen foglaljuk le az utazás minden elemét a világ vezető utazási szolgáltatóin keresztül
  • Az alapos szervezés és a helyismeret hiányából adódó bizonytalanság terhét levesszük a válladról
  • Részletesen kidolgozott útleírásokat, tippeket és térképeket adunk, melyek több éves saját tapasztalton alapulnak.
  • A tanácsadói munkadíjunk a lefoglalt utazás árának 12%-a, erről számlát kapsz a tanácsadódtól

 

ÚTVONAL KIVÁLASZTÁSA

Az egyes utak főbb állomásairól és részleteiről az Úticélok menüpontban tudsz tájékozódni! A megadott útvonalak hossza egy optimális javaslat, a programokat és látnivalókat úgy állítjuk össze hogy a legjobban ki tudjátok használni az ott töltött időt. Az útvonalak hosszán természetesen lehet változtatni, erre vonatkozó igényeidet az ajánlatunk után tudod majd jelezni.

USA Keleti Part

K1. New York (7 nap)K2. Miami (7 nap)K3. New York - Miami (10 nap)K4. New York – Miami – Orlando (12 nap)K5. Florida Körút (11 nap)K6. Keleti Part körút (16 nap)

USA Nyugati Part

NY1. Las Vegas & Los Angeles (10nap)NY2. California Dream (11 nap)NY3. Wild Wild West! (14 nap)NY4. California & Las Vegas (14 nap)NY5. Wild Wild West! + California (17 nap)NY6. National Parks Grand Circle (17 nap)

USA Kelet & Nyugat kombinációk

KN1. New York & San Francisco (9 nap)KN2. Top 4 City: New York, San Francisco, Los Angeles, Las Vegas (14 nap)KN3. East to West (20 nap)KN4. East to West Ultimate (23 nap)

Érdekelne valamelyik egzotikus utazás USA utad kiegészítőjeként?

X1. Karib-tengeri luxus hajóút Floridából - 4-8 napX2. Maja Riviéra, Mexikó - 7 napX3. Hawaii-szigetek - 7 nap

Az Úticélok menüpont alatt ezen utak leírásait és várható árait is megtalálhatod! Karib-tengeri hajóutakat elsősorban a Keleti Parti csomagokhoz, Hawaii-szigeteket pedig kizárlólag a Nyugati parti csomagokhoz ajánlanám az eljutás miatt! A Maja Riviéra mindegyik mellé nagyon jó választás. Dél-Amerikához és Dominikához egyik sem javasolt!

Kanada

CAN01. Toronto - Vancouver (11 nap)CAN02. Banff - Vancouver (11 nap)CAN03. Toronto - Banff - Vancouver (15 nap)CAN04_X1. Vancouver - Whistler sítúra (9 nap)CAN04_X2. Banff sítúra (8 nap)CAN04_X3. Banff - Vancouver - Whistler sítúra (13 nap)

Dél-Amerika

D1. Brazília és Argentína (17nap)D2. Chile és Argentína természeti csodái (17 nap)D3. Mágikus Kolumbia (14 nap)D4. Perui körutazás (14 nap)D5. Latin-amerikai álom (20 nap)D6. Costa Rica (13 nap)

Egzotikus különálló utazások Budapestről/ Bécsből

E1. Mexikói körutazás (Maja Riviéra) - 14 napE2. Hawaii-szigetek - 15 napE3. Dominika - Punta Cana - 10 napE4. Kuba – Varadero – 9 napE5. Kubai körút – 14 nap

AZ IDŐPONT VÁLASZTÁSA ÁR ÉS IDŐJÁRÁS SZEMPONTBÓL

Az utak leírásánál feltüntettük amennyiben jelentősebb különbség van 2 személy / 4 személy utazási ára között, ezeket meg tudjátok nézni! Az induló árak általában 4 személy esetére vonatkoznak. Általánosságban elmondható, hogy az oldalon feltüntetett árak jó közelítéssel tarthatók, de a kiemelt időszakokban (nyári iskola szünet, karácsonyi ünnepek) az árak nagyságrendekkel magasabbak.

Július-Augusztus hónapok valamint karácsony/ szilveszter nagyságrendekkel drágább!

Az időjárással kapcsolatosan a Főoldalon legalulra görgetve egy külön cikkben foglalkozunk részletesen, ami segít a választásodban!

RUGALMAS VAGY AZ INDULÁS NAPJÁBAN? SOKAT SPÓROLHATSZ ÍGY! *

Igen +/- 1 nappalIgen +/- 3 nappalIgen +/- 7 nappalAkár +/- 2-3 héttel isNem, csak a megadott nap jöhet szóba.

SZEMÉLYES ADATOK


Pl: 4 fő, 1 szoba vagy 4 fő, 2 szoba. Családoknak az árat illetően ideálisabb az 1 szoba, mert sok helyen van két nagy francia ágyas opció. Jelezd itt, ha van 2 év alatti az utazáskor!

TÁJÉKOZTATÁS AZ AJÁNLATADÁSRÓL ÉS AZ EGYÜTTMŰKÖDÉS MEGKEZDÉSÉNEK VÁRHATÓ IDŐPONTJÁRÓL

Igyekszünk néhány napon, de maximum 5 munkanapon belül megküldeni az ajánlatot!
Amennyiben ennyi idő alatt sem érkezett meg az ajánlat, nézd meg a promóciók/ spam mappában, mert előfordulhat hogy 1-1 email oda érkezik! Jelezd email címünkön, ha ennek ellenére sem találod és újra küldjük.

A küldéshez el kell fogadnod az adatvédelmi tájékoztatót.

Az e-mail cím mezők ha nem egyeznek, akkor nem engedi feladni az ajánlatot.

Koronavírus – Utazhatunk-e nyugodtan?

A média túlzott pánikot kelt. A betegek 99,1%-a Kínában van, ennek is a 95%-a Vuhan tartományban. Kínán keresztül nem foglalunk utakat és a légi társaságok nagy része nem üzemelteti Kínai járatait. A vírus halálozási aránya 2%, alig több, mint az influenzáé, márpedig influenzában a WHO adatai szerint éves szinten a világon akár 650.000-en is meghalnak. A koronavírus eddig (02.10. napig) 910 áldozatot szedett, ebből 871 Hubei tartományban.  Mi nem gondoljuk, hogy emiatt érdemes utazásokat elhalasztani, vagy lemondani, Kína az egyetlen ország, amit nem javaslunk.

További információkért kattints: https://amerikaneked.com/koronavirus