Sziasztok!

Bozsoki Ádámnak hívnak.

Egy nemzetközi érettségi, egy diplomácia főszakirány és egy négyéves külföldi médiaértékesítői munkatapasztalat teljesen és végérvényesen megfertőzött az utazás szenvedélyével. Gyakran segítek kollegáknak, barátoknak tanácsokkal, ha a világ általam megismert pontjaira utaznak. 60+ ország, 5 kontinens, 100 repülőtér és 300 repülés edzett az úton, és biztos vagyok benne, hogy ezek a mutatók csak javulni fognak a jövőben.

 

 

Latin-Amerika kiemelt helyet foglal el a szívemben és emlékeimben. Bő egy évig éltem ezen a földrészen, és barangoltam be tüzetesen a legfontosabb nevezetességeket, városokat, nemzeti parkokat és tengerpartokat. Többek között éltem hosszabb ideig Chilében, Kolumbiában, a Dominikai Köztársaságban és Argentínában. A legerősebb kötelék is ehhez a kontinenshez köt, hiszen feleséget is Chiléből választottam, és két magyar-latino kisfiú apukája is vagyok.

Ha engem választotok a saját latin-amerikai élményeitek megszervezéséhez, biztosak lehettek benne, hogy a legjobb kezekben vagytok.           Megteszek majd mindent azért, hogy pont olyan jól érezzétek magatokat az úton, ahogy azt én teszem bő 10 éve minden nap!